Hepsi saka gibi ama aslinda ciddi ciddi söylenmis sözler

Hadi sizde anlamaya calisin ne demek istediklerini
Esra Ceyhan: Yeni albümünüz cok güzel olmus. Ben de evde, arabada her yerde dinliyorum. Albümünüz tam olarak ne zaman ciktiı?
Konuk Sanatci: Bir hafta sonra cikacak.
Magazinci: Ytl nedir Gizem hanim..
Gizem Özdilli: Hmmmmm, yanmayan türk lirasi.
Senay Akay: Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar. (nasil oluyorsa öyle bir sey

)
İbrahim Tatlises: Beni yerden yere vurdular ama ben lastik top gibiyim. (güzel bit benzetme

)
Kibariye: Araplara bayiliyorum, en cok da Tina Turner var ya ona hayranim...
İzzet Yıldızhan: Fransizlar amma kültürlü,ufacik cocuklari bile fransizca konusuyor.
Lerzan Mutlu: (dart üstüne yapistirdigi okan bayülgen resmini kastederek) okan'i dudagindan vurana kendimi verecegim.
Yasemin Bozkurt: (anne ve babasina kavusturdugu gözü yasli insana) artik yaninda bir annen bir de baban var,güle güle kullan.
Ahu Tugba: En büyük insanlar ailelerdir.
Serdar Ortac: topu topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki
Elifnagme: Salak olabilirim ama aptal asla.
Asena: Ben meme kanserine sahsen karsiyim.
Sinem Güven: Mozart Türkiyede konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.
Emrah: Allahi size emanet ediyorum.
Reha Muhtar: İsmini vermek istemeyen bir izleyici; Filiz Ovar İngiltereden ariyor
Gülben Ergen: Aslinda maymun oynatacaktik ama bulamadik biz de zenci cocuk oynatalim dedik(Klibinde oynattigi cocuk icin).
Esra Özmen: (Seyircilere bakarak) Ayy ne hos, bugün hem erkekler hem kadinlar cogunlukta.
Özcan Deniz: Bana kurulan komplolarin haddi var hesabi yok.
Seda Sayan: Bugün cok önemli bir konugum var, ama önce daha önemsiz biri gelecek: Safiye Soyman.
Ebru Yasar: Türkiye’de erkek ses sanatcisi cok fazla. Zaten erkekler pek showgirl’lük yapmiyor. (Höö ? Aydin, Fatih Ürek, Arto var ya ayol

)
Gizem Özdilli: Ben deniz ürünlerini severim. Mesela balik, tavuk yerim... (yüzen balik?

)
-----
BenCokAyriliklarYasadimOYüzdenBitisikYazdimHerseyi