69 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.11.22, 20:37 @nemesis Nr.: 61 Antworten

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
Yani gülmesekte ne yapacagiz...
0

Beitrag gepostet am 04.11.22, 20:42 @nemesis Nr.: 62 Antworten

Kiro lafini en cok bu tipler sevdigi icin.i özelikle yazdim..bu zirvalar yilardir buKIro.lafina takildilar. Zuriyetleri yok olacak bize cagrisim yapiyorlar..
0

Beitrag gepostet am 04.11.22, 20:44 @nemesis Nr.: 63 Antworten

Bosver ne icin güldügünü biliyorum..bende nickmi biraktiniz sanki..varim yogum elimde dara kaldi...
0

Beitrag gepostet am 04.11.22, 20:44 @nemesis Nr.: 64 Antworten

Bosver ne icin güldügünü biliyorum..bende nickmi biraktiniz sanki..varim yogum elimde dara kaldi...
0

Beitrag gepostet am 04.11.22, 20:53 @dara_ Nr.: 65 Antworten

Sana tek cümle diyim eziksin sen  sen nefsinin esiri olan savllasin kıronun daha espiri anlamını bilmeyen kendini begenmiş ukalasin
-----
Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di
0

Beitrag gepostet am 04.11.22, 21:00 @demir_45_ Nr.: 66 Antworten

Pek ala.hem forumun sahibi olarak.hem eski dostlugumuzun hatirina simdilik daha yazmiyacam..ama zan etmeki ben hicbirsey bilmiyorum...nokta.  ......
0

Beitrag gepostet am 04.11.22, 21:25 @dara_ Nr.: 67 Antworten

İyi doslugumuzu hatirlamişsin Buda bir gelişme
-----
0

Beitrag gepostet am 05.11.22, 11:13 @berlin09 Nr.: 68 Antworten

Sen bu Neuss Kölner yakin yasadigin..ve seni yakinda takip etigim orjinal siskosun.yani dicksin...???
0

Beitrag gepostet am 05.11.22, 11:14 @dara_ Nr.: 69 Antworten

orjınal sısko nedir ne don gıyıyor oanada baktınmı adam nunberg de oturuyor
-----
0

Beitrag gepostet am 05.11.22, 11:17 @demir_45_ Nr.: 70 Antworten

Haha öyle degil bu adam baska eski arkadasim..
Egeli kendisi.daha iyi anlatacK....
0

Beitrag gepostet am 06.11.22, 14:20 @demir_45_ Nr.: 71 Antworten

Yok efendim alkolikti, yok efendim islam düşmanıydı, yok masondu, yok sabetayistdi … Atatürk’e saldırılacak illa ki saçma sapan, kanıtı, belgesi olmayan malzemeler dört harften uydurulmaya devam edilecektir, çünkü meyve veren ağaç hep taşlanmıştır… mavi gözlü, sarışın olması mı battı, yoksa Selanik’te doğmuş olması mı ya da Şems’i efendinin okulunda ilkokula gitmesi mi? Hani çok bilmişlik taslayana ecük kaynak da vereyim mesela Doç. Dr. Ali Güler’in “Atatürk’ün soyu” adlı kitabını okuyabilirler bakalım Türkoğlu Türk müymüş…  

gelelim Sabetayist konusuna; yedi göbek Türklerden birisi olanın Sabetayist yani yahudi ama müslüman gibi gözüken birisi olması saçmalığın daniskasıdır. Sabetayist olarak bilinen  Şems’i efendinin eğitim verdiği  okuluna gitti diye Atatürk’e saldıran soysuzlara şöyle diyeyim nereye gidecekti 8-9 yaşındaki çocuk tabi ki evinin en yakınında olan mektebe  gidecekti, ki bu Osmanlı’nın en iyi okullarından birisiydi, siz nereye gittiniz? Çok sürmedi zaten babası vefat edince dayısının yanına yerleşen Atatürk bu sefer de hristiyan okuluna dayısı tarafından kayıt ettirilir, hoş orayı da  kendi istemez ve halasının yanına yine Selanik’e taşınır, halası biraz katı olduğu için kendi isteğiyle 13 yaşında askeri rüştiye sınavlarına girerek orada 11 yıl boyunca Osmanlı eğitimiyle okumuştur ve teğmen olarak okulunu bitirmiştir. Şimdi tekrar soralım Atatürk 8-9 yaşında  Sabetayist olarak bilinen birinin okulunda okudu diye öyleyse, 11 yıl Osmanlı eğitimi gören kişiye ne dememiz lazım ? 

Ha bunların hiç biri tatmin etmediyse birde Harward’da bu konuyla ilgili tezini yazan Cengiz Şişman’ı da araştırsınlar!!! 

Bu arada bilinmeyen tanınmayan birisi için bu,şu,o tanımları kullanılır es geçemezdim bunuda..  

heyt be ayağımın tozuyla dünya mermi şeklinde ya gaza geldim  

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 06.11.22, 17:52 @tb-rp Nr.: 72 Antworten

bak eger hakkında yazılanlar dogru ısı dıyorsun sen buranın altını cızerım dogru olmayan seyı burda neden yazıyorsun yada neden bıze dogru olamayan seyler gelıyorsun artı musta dedıgın ınsan turkıye cumhurıyetı kurucusudur senın ıcınde ataturk dusmanlıgı var bu kesın dansoz  gıbı kıvırma sevmeye bılırsın ama saygı duyacaksın
-----
0

Beitrag gepostet am 06.11.22, 17:54 @isabella Nr.: 73 Antworten

TEBRIK EDIYORUM

ezcuk alılları olsa bunların dogru yolu bulurlardı  yuregıne saglık 

-----
0

Beitrag gepostet am 06.11.22, 18:32 @tb-rp Nr.: 74 Antworten

gercekler varsa onlarida kabullenmek lazim, eger hakkinda yazilanlar dogru ise.?????

sana allah akıl  fıkır versın sen bırak ataturku popıslerle ılgıles bu ısler senı asar !!!

-----
0

Beitrag gepostet am 06.11.22, 18:44 @tb-rp Nr.: 75 Antworten

bak sen sallayı sallayıp duruyorsun acıklık macık hıkaye senın dertın baska
-----
0

Beitrag gepostet am 06.11.22, 18:45 @tb-rp Nr.: 76 Antworten

popslerı sen cıkardın benım ustume atma
-----
0

Beitrag gepostet am 06.11.22, 18:57 @tb-rp Nr.: 77 Antworten

yaw sana ne anlatsak okumuyonkı bıldıgını calıp duruyorsun sonrada mıllete camur atıyorsun camurcunun kralısın hz peygamber efendımız ıcın ne dusunuyorsun cok merak edıyorum onadamı ınanmıyorsun
-----
0

Beitrag gepostet am 06.11.22, 20:18 @dara_ Nr.: 78 Antworten

Söyler misin, sen neyi biliyorsun?
Atom teknigini mi? Yoksa kainatın sırrını sen mi cözdün?
Ne! İnsanın genetik yapısını da sen cözdün!
Milyonlarca hücrenin sifresini senmı buldun. Demek ki, sen yeni bir insanı bırak, yeni bir tür bile yaratabilirsin!
Gercek olan, sen hic bir sey bilmiyor ama cok sey bildigini düsünüyorsun. Sanırım sorunda burda. Hic bir sey bilmedigini bilmemek. Baska bir deyisle, cok sey bildigini sanmak, gercekte ise hic bir sey bilmemek ama bunun farkında olmamak.
Seni insan olmaya, insanlıga davet ediyorum.? İnsanız. İnsan olarakta sana bu daveti etme hakkımız var. Davete icabet edip, etmemek sana bağlı. Bizler davetimizi gerceklestirdik. Sende varolan akılla, az bucuk bir düsünme eylemi gerceklestirsen, neyin dogru, neyin yanlıs oldugunu göreceksin.
Göreceksin göreceksin ama o zaman is isden cokdan gecmis olacak.
-----
0

Beitrag gepostet am 07.11.22, 13:43 @tb-rp Nr.: 79 Antworten

Yani  benim seninle derdim yok.  Bilirsin ki ben kimseyi inancı, düşüncesi, kutsalına karışmam, saygı duyarım çünkü herkes hür iradesinde özgür olsun isterim. 

Bazen hiddetli gelebilir yazdıklarım, olabilir ama bilip, öğrenilmeden körü körüne sözde karalama kampanyasına giren trollüğe karşıyım ( sözüm meclisten dışarı hani soru sormuşsun ya kendimce cevap vereyim dedim sadece kaynaklar ile.  Dr. Cengiz Şişman’ın Sabatay Sevi, sabetaycılık üzerine çalışması var, bir bölümünde de Atatürk ile ilgili söylentilerin boş olduğunu anlatıyor ve bu söylemleri köreltiyor. 

“bu adam hakkında” diye başlıyor cümlen,  bazen çok ince noktalar vardır evet unutma yoksa böyle yanlış anlaşılır. Düşünsene şimdi sayın cumhurbaşkanına Recep desek ne olur kaldıkı türkiyenin kurucusundan bahsediyoruz ayıp bencede yakışmaz. 

Kanunlara gelince erken göçtü maalesef nurlar içinde yatsın atamız, ömrü yetseydi mutlaka anayasamız daha da değişik olabilirdi,  hoş kaç devlet büyüğü gördü ülkemiz düzenlemeler hala tam değil bence. 

İşin aslı kısmına girecek olursak minik örnek vereyim Türk topluluğunda çam süslemek de vardır ama ne hikmetse hristiyan adetidir diye her yıl gavur damgasını da yiyor onca insanlar. Diyeceğim o öğrenmek ayıp değil ama bilip bilmeden yanlış kulaktan dolma şeylerle saldırılar olmasın   ..ve çıktım konudan 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 10.03.23, 21:10 @mehriban Nr.: 80 Antworten

sende haklısın
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!