49 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.01.13, 16:44 @limansizgemi Nr.: 21 Antworten

...öcalan seneye serbest...
arkadas   adam gibi  konus sen  hic mhp asger   polis   vurdugunu  gördünmü lafina tikat et
0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 16:45 @-karaoglan- Nr.: 22 Antworten

Gardasim,
Barzani nin Hedefi bir Kürt olarak Maglum ortada.. Gayet Normal.. Büyük Kürdistan istemesi...

Bizlerde Büyük Türkiye , Afrikalilarda Büyük afrika isterler..

Barzani nin Yahudi Hahaminin Torunu oldugunu bilmek lazim.. Yahudinin oyununa gelmemek icin..

Memleketin- Milletin Bölünmemesine Dikkat edilmeli..

Cözüm eger Her Türkiyeli Kürdü Terörist olarak görmek ise.. bu Vatan er gec bölünür..
15 Milyon Kürt Silahlandimi 100% olur bu is..

Bunlari önlemek icin.. Kardeslerimiz, Milletimiz olan Kürtlere Yahudi Sahip cikmadan bizler sahip cikmaliyiz..

Istedikleri ney ?

Vatan, Otonomi ise : Hayir
Dil, Kültür, Yol, Hastane ise : Evet verilmeli..

Hak isteyenin Hakki, Bas isteyenin Kellesi !

-----
Ilay –ý Kelimetullah için Nizam – ý Âlem...
0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 16:53 @limansizgemi Nr.: 23 Antworten

bana sana  bir sey sordum onun cevabini  ver dedim  nerden      bildin mhp irkci oldugunu  bende dogu kökenliym
0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 17:01 @doughnuts Nr.: 24 Antworten

Senin yaptigin hata su.

Kimse PKK'nin ortaklari ve onlarin usaklarindan geri kalanlari terörist ilan etmiyor. BDP'liler biz tüm kürtleri temsil ediyoruz deyince vatansever kürt kardeslerimi temsil etmedikleri gibi. Ama BDP askerime kursun sikanlarinda agabeyi. Meclisimde sehidimin anasinin babasinin verdigi vergilerle vatana ihanet ediyor. Bizim meclisteki serefsizlerde (alayi) ucu bana dokunur diye dokunulmazliklari kaldiramiyor!!!

Senin bu yaptigin ayristirmayi sen/ben baslatirsak ozamanda sorun var diye sana disardan yüklenirler. Olmayan yarayi kasirlar, olmayan sorunu cözdürürler sana!! 

AB yüklenir ikiz yasalari imzalarsin.
ABD yüklenir sinirötesi yapamazsin.
Israil yüklenir Heronlarla göremezsin.

Anlatabildim mi?

0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 17:05 @-karaoglan- Nr.: 25 Antworten

Gardasim,
anliyorum seni.. az cok ayni mezuyu anlatmaya calisiyoruz ikimizde..

ben daima sunu destekledim.. Vatanin Birligini ve Bölünmezligini.. 

BDP, PKK Kürtlerin Temsilcisi degildir.. olsa olsa.. 3 -5 Capulcunun Temsilcisi..

Partileri yasaklamakla bu is cözülmüyor gördük gecmiste.. 
AKP nin su anki Acilimi bence en iyi Inisiyatiflerden birisi.. BDP nin karsisina Kürt Halkina hitab eden Türkiye cikarina olan bir Parti kurulsa kötümü olur.. Bence en iyisi olur.

Bunu hepimiz biliyoruz.. memleketimizdeki 15 Milyon Kürdüm 1% bile PKK ya destek vermiyor..

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 17:11 @_can_402 Nr.: 26 Antworten

can..MHP eski MHP DEYIL--

AKP türkiyenin partisi deyil...diyorsun

sence kim gelmeli basa...cok merak ettim..
0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 17:18 @_can_402 Nr.: 27 Antworten

bir yalakaliktir tutturdun gidiyorsun...

hani tayyibin yanindakiler cevresindekilerin yalakaliklari normalde,

yani halkin ne tür yalakaligi olabilir,veya ne cikari olabilirki..
0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 17:18 @doughnuts Nr.: 28 Antworten

Bunu hepimiz biliyoruz.. memleketimizdeki 15 Milyon Kürdüm 1% bile PKK ya destek vermiyor..

Buraya kadar hemfikiriz. Burdan sonra iste seninle yollarimiz ayriliyor.

SORUN ISE;
Sehidimin kanini dökenlere seyyar mahkeme kurup 10 dakikada serbest birakan.
Barzani itini kongre salonlarinda agirlayip, "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlari atan
Güneydogu bölgesinin kontrolunu tamamen BDP'ye ve PKK'nin itlerine teslim eden zihniyet!
Asker iceri atiliyor gizli tanik PKKli cikiyor. Herkesin evinde böcek var bir tek or. evladi BDPlinin evinde böcek yok. Hicbir telefon kayidi yok. Yok oglu yok..

yersen. ben yemiyorum.

0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 17:27 @-karaoglan- Nr.: 29 Antworten

Asker, iceriye atiliyor dediklerin benim izledime göre FATIH CAMII yi Bombalama Plani icerisindeymis.. PKK cilara Bizimkiler vururluyor Heronlari Düsürelim Diyenlerin Komutanlari.

Gizli Tanik PKK li.. Ama o PKK liyi besleyen generallerimiz de var oldu Tarihimizde ..

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 17:31 @maho21 Nr.: 30 Antworten

cekil gözümden ...

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 17:50 @doughnuts Nr.: 31 Antworten

AKP'nin teröristleri birebir destekler nitelikte aciklamalari oldu. Tarihin hicbir döneminde bu kadar devleti, milleti kucuk dusurucu aciklamalar olmamisti. Yazik o gencecik fidanlara analari babalari sevdikleri ne dusunuyor acaba bu söylenenler karsisinda??

Daha bir sürü örnekleri var.. terörü mesrulastirmaktir bu.
Adamlarin haklaridir bizi vurmak demektir.
Bir sonraki adim icin yumusatma calismalaridir.

Bir sonraki adim federel yapi, bölünme, toprak kaybi.
AB uyum yasalari öyle istiyor cunku.

Bir tek adim kaldi artik buraya kadar tüm AKP yandaslari her seye itiraz etti. 
Yalanladi. Apo ile görüsen serefsizdir dedi sonra yaladi yuttu görüstü. 

Bugün geldigimiz nokta 30.000 canimizi alan ile müzakere. 

Sen bunu sehit ailelerine nasil aciklayacaksin?
Abdulhamit Han'a nasil aciklayacaksin?
Mustafa Kemal ve silah arkadaslarina nasil aciklayacaksin?
Canakkale sehitlerimize nasil aciklayacaksin?
3 kurus tazminat vererek mi? 

Artik yolun sonuna geldik. Istersen resimler hakkinda aciklama yapma, cunku zaten ip kopmak üzere. Ama ogün gelipte bizim hep vurguladigimiz seyler gercek olursa gelipte buraya PISMANLIK numarasi yapma

Adam gibi dur bu liboslarin arkasinda bugün durdugun gibi.

0

Beitrag gepostet am 11.01.13, 17:58 @-karaoglan- Nr.: 32 Antworten

buda bonusu olsun.. kaymak niyetine
0

Beitrag gepostet am 12.01.13, 08:42 @richie Nr.: 33 Antworten

Libos herifler siz sicak yataginizda uzanmis götunuzde pireler ucarken mehmetcik sehit dusuyor! Senin görevli bakanin ne yapiyor? Birkac Mehmet sehit dustu diye meclis acilmaz diyor. Kim ödüyor senin parani kelek? Hangi sehit dusen, toprak olan vatan evladinin vergileriyle o koltukta oturuyorsun??

Keline baykus yuva yapasica!!

Tereyagi gibi uste cikan akepelier 10 yildir ne maydanoz yedinizde sizden öncekilerden hesap soruyorsunuz? Kaldiki hepiniz suclusunuz! Bugün mecliste o BDPli köpeklere söz hakki veren herkes suclu!! Senden öncekilerin yaptiklari hatalar senin yaptigin hatalari örtermi, onlari mesrulastirir mi? Vatani satmanin, ucuruma sürüklemenin alcakligini hafifletir mi?

Halayin basini ceken Amerikanin Kurdugu Parti. Ebemmi yönet(emi)yor lan bu ülkeyi 10 yildir? Allah misiniz olm siz, peygamber misiniz?? Sunu ver bunu ver bu hakki tani bdpliye pkk'ya zemin hazirla, haburda terörist karsila, israile 9 sehit ver, ikiz yasalari imzala, anayasadan turklugu cikarmaya ugras, sinirlari israile peskes cek, yetmedi bize pkk ihrac eten kodugumun Barzanisini evinde kirallar gibi agirla. Kirmizi halida karsila.

Kimsiniz olm siz??Kim verdi bu haklari size? Amerika mi? Israil mi? Avrupa Birligi mi? Oyunuzada sizede, yahudinin sermayesinede, aponun eteginede, fetosun timsah gözyaslarinada!! 30 yildir bitmismismismis miymis. 30 yildir mi var Sevr haritasi?

Vatan elden gidiyor bumu lan sizin savunmaniz?Onlar (bizden öncekiler) yapti bizde yaparizz nolmus? Bumu savunmaniz??

Anlamadiniz mi evladim, bu terörist zihniyet emperyalistlere ezelden beridir usaklik ediyor. Topragini istiyor senden! Nerden 30 seneymis? Romantik libos!!

Bunlarin kökü 1846
Bunlarin kökü 1846
Bunlarin kökü 1846!

Milletini seven huzuru dusunurse Israil ile ihracatta rekor kirmaz! Vataini tehdid eden ile müzakere etmez. Vatana terörist ihrac edeni kirmizi halilarda agirlamaz!! Amerika napiyor tak giriyor degil mi. Vurup cikiyor degil mi? Indiriveriyor degil mi? Canakkale gecilmez diyen sehidlerimizden demi utanmayacaksiniz mahser gününde??!

Elin domuzunu serbest birakacaksinizya artik Allah karsisinda bile yuzunuz yok sizin! Nerelere calsamda camurumu kimleri kendimle batakliga ceksem. Nasil bir kilif uydursamda kendimi masum edebiyatiyla aklasam. Apo denen köpegi paklaya paklaya evliya ettiniz!!!

El öpenleriniz cok olsun vatan hainleri!! Tarih bu hainligide yazacak elbet.El verdiniz yüz verdiniz kol gidiyor sayenizde. Göbek atin sizin bayraminizdir bu!!

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!