ne tatlisch tatlisch sohbet etmisiniz kizzzzzzzz

bir örnek de vereyim gelmisken, ne diyorduk edepsiz lik miydi ? ha tamam
ben yillardir ayni isyerinde calisan biriyim, bundan 2 yil öncesinde yeni bir kari (evet kari, cünkü bazi hemcinslerimi ancak bu sekilde tanimlayabiliyorum)
hic bir zaman ben türk kökenli olmamdan dolayi magdur olmadigimi saniyordum, ama öyle degilmis gercekten, sirf bu olay degil, birdenbire flashbackler aklima geliyor, ben nelerle karsilasmisim meger, ama iyimser bir insan oldugum icin üzerine gitmemisim sadece
neyse bu kariyi ilk gördügümden itibaren bir tuhaflik sezdim, zaten dis görüntüsü de herseyi belli ediyordu zaten ya onu bir kenara alalim
bu kadin inanilmaz derecede "taciz" anlaminda insanlarla iletisime gecis tarzi vardi
en "hafifi" ise, ilk gün gelir gelmez bana "sen" yani "Du" diye hitap etmesi.
o bana du diyor ben ona sie diye hitap ediyorum, baktim karinin umrunda degil, ikaz ettim, Ich möchte dass Sie mich siezen dedim, yani "bana SIZ diye hitap ediniz lütfen" dedim.
bu onun hic beklemedigi bir tepki olmus olacak ki, o andan itibaren intikam havasina girdi bu
digger anormal davranislari da mesela kendine göre sempatik bulmadigi kisilerle konusma tarzi, insanlar böyle paranoyak tiplere hazirlikli olmadigindan o an gerekli olan ikazi edemiyorlar tabi, bu kisi kime neye güveniyorsa ne ses tonunu ne de tarzini degistirmeye hic gerek duymadi, sevmedigi kisilerle telefon konusmasi yaptiktan sonra taaaaaak diye ahizeyi firlatmasi, kapattiktan sonra "blöde kuh, arsschloch, verfickte sau" lar demesi, küfürünü ettikten sonra diger ofisdekilerin yanina kosup o kisinin hakkinda inanilmaz iddialar da bulunmasi, korkunc bir sey bence bu, daha da korkuncu diger yillardir beraber calistigim kisilerin bu psikopatin oyununu görmemeleri idi, ve hatta eglenceli bile bulmus olmalari idi
sadece bir is arkadasi ve ben, biz ikimiz bu kisiyle mesafeli olmamizin en dogru yöntem oldugunu 2 günde anladik, fazla uzatmadan, uzattim zaten ama :
bu hasta ruhlu kisi, benim hem türk oldugumdan dolayi hem de ona mesafeli olmamdan dolayi, onun ne gibi bir ruh halinde oldugunu anlamis olmamdan dolayi ve kaziklarini topraga iyicene cakmasi acisindan bu git beni personelmüdürüne sikayet et, evet dogru anladiniz arkadaslar, bir kac gün sonra ben baska bir konu icin görüsmem gerektiginde personel sefinle, baktim ki bu psikopat orada, ve personelsefin sekreteri de orada, yani 3 kisi masanin etrafinda oturmuslar, önlerinde evraklar kalemler not almak icin, hep bir agizdan bana itham da bulundurlar
güya biz tartismisiz ve ben ona "nazibraut" demisim
kulaklarima inanamadim, nefesim kesildi resmen, bir kac dakika öylece kaldim ben
sonra toparlandim bir sekilde, ve patladim, bu psikopati hic kaale almadan direk personel sefine
nasil bir yanlis yaptiklarini suratlarina söyledim, cünkü hukuki acidan bu bir suc, bilenler bilir
hic bir personel sefi bu hataya düsmemeliyken, bunlar resmen bana manevi siddet uygulamis oldu, arkadaslar eger meetinge ya da görüsmeye cagriliyorsaniz, aninda gitmeyin, cünkü
hem konu nedir önceden haberdar edilmeniz sart, kisisel bir konu var ise de zaten konuyu bilmeden cagiramazlar sizi yaninizda mitarbeitervertretung (bir nevi ait oldugunuz sendika dan biri varsa eger kabul edebilirsiniz, yoksa mecbur hissetmeyiniz kendinizi, zorla kimse birsey yaptiramaz size, yasak dir) olmadan adim dahi atmayiniz
beni resmen kumpasa düsürdüler, ama son anda olayi kavradigim icin müdahale edebildim, nasil ettim ? profesyonelce, bu iftirayi kabul etmemi beklediyseniz üzgünüm sizin adiniza, bunun icin burada daha fazla sizinle oturmayacaggim deyip kalkip gittim, hic gereksiz tartismalara girmedim.
ama gel gör ki, icimden bunlara dalasim geldi allah ne verdiyse o derece yani
ama cok gücüme gitti, gün gectikce kizginligim artti, bu olayi tanimlamakta adini koymakta bocaladim, evet ben Türk kökenliyim diye köseye sikistirilmak istendim, hatta kendiligimden isimden istifa etmem beklendiginden emin oldum sonunda
ama ne oldu ? sonuc ?
beton gibi hic bir yere gitmedim, ne diye gideyim ? bir psikopatin entrikalarina kurban mi olacaktim tssssss fazla rüyalara dalmis olan bir kisinin eline su mmu dökeydim, yanli adrese denk geldiklerini anladilar sonunda
bu bana iftira atan sahis, pes pese etrafindaki herkesle kavga etti, toplam 2 yildir krank feiern yapmakta, ohhh iyi oldu personelsefine, nasil dalavereci nasil entrika seytanini ise aldiklarini anladilar sonunda, ama beni kurban etmeye calismalarini affetmiyorum
igrenc bir edepsizlik olayinin icinde buldum kendimi böylelikle
evet bence bu bir edepsizlik örnegi idi, ne yazik ki