105 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 02.08.21, 07:36 Nr.: 1 Antworten

31. haftanin sözü
Edebini kaybeden kimse kötülükten zevk alir.

Platon

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 03.08.21, 09:45 @nemesis Nr.: 2 Antworten

31. haftanin sözü
la oglum, ne diye fransizcasini eklersin...erik agacinda üreyen seftalinin killi kabugu üzerinde gezinen tirtillar gün gelir kendilerini bir saksaganin midesinde bulurlar--diye olan türkce cevirisini ekleseydin herkes anlardi   
-----
0

Beitrag gepostet am 03.08.21, 10:32 @nemesis Nr.: 3 Antworten

31. haftanin sözü
tüh, tutturamamisim   
-----
0

Beitrag gepostet am 03.08.21, 13:26 @nemesis Nr.: 4 Antworten

31. haftanin sözü
varsayimlarla isim olmaz   
-----
0

Beitrag gepostet am 03.08.21, 20:38 @facelook Nr.: 5 Antworten

31. haftanin sözü
Edebini kaybeden kimseleri ,edebimizle cezalndiririz....
   Yakismis aga 31x31
    Eline saglik
0

Beitrag gepostet am 04.08.21, 08:57 @poncigim Nr.: 6 Antworten

31. haftanin sözü
4x4 ün cekim gücü bile muazzamken 31x31 i düsünemiyorum    

-----
0

Beitrag gepostet am 10.08.21, 00:16 @facelook Nr.: 7 Antworten

31. haftanin sözü
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın.
— Platon
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 10.08.21, 09:09 @mehriban Nr.: 8 Antworten

31. haftanin sözü
gene dogru demis platon
-----
0

Beitrag gepostet am 11.08.21, 14:02 @facelook Nr.: 9 Antworten

31. haftanin sözü
slm face
bes parmadign beside bir olmadigi gibi ,insanlarinda hepsinin ayni olmasini bekleyemeyiz,illaki iyilerde olacak kötülerde olacak.örnek verecek olursan mesale bana iyi gözüken sana kötü gözüebilir,sana kötü gözüken  bana iyi gözükebilir,birbirimizi idare edip gidecegiz
0

Beitrag gepostet am 12.08.21, 08:45 @-solyanim Nr.: 10 Antworten

31. haftanin sözü
olmasinlar da zaten ayni sol.....düsünsene benden, benim kopyamdan bir kac milyar daha var. ne eziyet cekerdi be digerleri, aboooooo  

yok, yok....elbette ki her bir birey kendine özgü karekteri, kisiligi ve görünüsü ile bu dünyada ki serüvenini tamamlasin ve diger tarafa göc etsin zaten.

konumuz zaten iyi insan kötü insan degil, edebini kaybetmis bir insanin yaptigi kötülüklerden zevk almasi, vicdani ile yüzlesmemesi ve bi nevi insanigini kaybetmis olmasi 

-----
0

Beitrag gepostet am 13.08.21, 08:58 @nemesis Nr.: 11 Antworten

31. haftanin sözü
bak bu da cok dogru ve yerinde bir laf....begendim harbi 
-----
0

Beitrag gepostet am 14.08.21, 07:53 @facelook Nr.: 12 Antworten

31. haftanin sözü
ne tatlisch  tatlisch sohbet etmisiniz kizzzzzzzz 

bir örnek de vereyim gelmisken, ne diyorduk edepsiz lik miydi ? ha tamam 

ben yillardir ayni isyerinde calisan biriyim, bundan 2 yil öncesinde yeni bir kari (evet kari, cünkü bazi hemcinslerimi ancak bu sekilde tanimlayabiliyorum)

hic bir zaman ben türk kökenli olmamdan dolayi magdur olmadigimi saniyordum, ama öyle degilmis gercekten, sirf bu olay degil, birdenbire flashbackler aklima geliyor, ben nelerle karsilasmisim meger, ama iyimser bir insan oldugum icin üzerine gitmemisim sadece

neyse bu kariyi ilk gördügümden itibaren bir tuhaflik sezdim, zaten dis görüntüsü de herseyi belli ediyordu zaten ya onu bir kenara alalim

bu kadin inanilmaz derecede "taciz" anlaminda insanlarla iletisime gecis tarzi vardi

en "hafifi" ise, ilk gün gelir gelmez bana "sen" yani "Du" diye hitap etmesi. 
o bana du diyor ben ona sie diye hitap ediyorum, baktim karinin umrunda degil, ikaz ettim, Ich möchte dass Sie mich siezen dedim, yani "bana SIZ diye hitap ediniz lütfen"  dedim.
bu onun hic beklemedigi bir tepki olmus olacak ki, o andan itibaren intikam havasina girdi bu

digger anormal davranislari da mesela kendine göre sempatik bulmadigi kisilerle konusma tarzi, insanlar böyle paranoyak tiplere hazirlikli olmadigindan o an gerekli olan ikazi edemiyorlar tabi, bu kisi kime neye güveniyorsa ne ses tonunu ne de tarzini degistirmeye hic gerek duymadi, sevmedigi kisilerle telefon konusmasi yaptiktan sonra taaaaaak diye ahizeyi firlatmasi, kapattiktan sonra "blöde kuh, arsschloch, verfickte sau" lar demesi, küfürünü ettikten sonra diger ofisdekilerin yanina kosup o kisinin hakkinda inanilmaz iddialar da bulunmasi, korkunc bir sey bence bu, daha da korkuncu diger yillardir beraber calistigim kisilerin bu psikopatin oyununu görmemeleri idi, ve hatta eglenceli bile bulmus olmalari idi

sadece bir is arkadasi ve ben, biz ikimiz bu kisiyle mesafeli olmamizin en dogru yöntem oldugunu 2 günde anladik, fazla uzatmadan, uzattim zaten ama : 

bu hasta ruhlu kisi, benim hem türk oldugumdan dolayi hem de ona mesafeli olmamdan dolayi, onun ne gibi bir ruh halinde oldugunu anlamis olmamdan dolayi ve kaziklarini topraga iyicene cakmasi acisindan bu git beni personelmüdürüne sikayet et, evet dogru anladiniz arkadaslar, bir kac gün sonra ben baska bir konu icin görüsmem gerektiginde personel sefinle, baktim ki bu psikopat orada, ve personelsefin sekreteri de orada, yani 3 kisi masanin etrafinda oturmuslar, önlerinde evraklar kalemler not almak icin, hep bir agizdan bana itham da bulundurlar

güya biz tartismisiz ve ben ona "nazibraut" demisim

kulaklarima inanamadim, nefesim kesildi resmen, bir kac dakika öylece kaldim ben

sonra toparlandim bir sekilde, ve patladim, bu psikopati hic kaale almadan direk personel sefine
nasil bir yanlis yaptiklarini suratlarina söyledim, cünkü hukuki acidan bu bir suc, bilenler bilir
hic bir personel sefi bu hataya düsmemeliyken, bunlar resmen bana manevi siddet uygulamis oldu, arkadaslar eger meetinge ya da görüsmeye cagriliyorsaniz, aninda gitmeyin, cünkü
hem konu nedir önceden haberdar edilmeniz sart, kisisel bir konu var ise de zaten konuyu bilmeden cagiramazlar sizi yaninizda mitarbeitervertretung (bir nevi ait oldugunuz sendika dan biri varsa eger kabul edebilirsiniz, yoksa mecbur hissetmeyiniz kendinizi, zorla kimse birsey yaptiramaz size, yasak dir) olmadan adim dahi atmayiniz

beni resmen kumpasa düsürdüler, ama son anda olayi kavradigim icin müdahale edebildim, nasil ettim ? profesyonelce, bu iftirayi kabul etmemi beklediyseniz üzgünüm sizin adiniza, bunun icin burada daha fazla sizinle oturmayacaggim deyip kalkip gittim, hic gereksiz tartismalara girmedim. 

ama gel gör ki, icimden bunlara dalasim geldi allah ne verdiyse o derece yani

ama cok gücüme gitti, gün gectikce kizginligim artti, bu olayi tanimlamakta adini koymakta bocaladim, evet ben Türk kökenliyim diye köseye sikistirilmak istendim, hatta kendiligimden isimden istifa etmem beklendiginden emin oldum sonunda 

ama ne oldu ? sonuc ? 

beton gibi hic bir yere gitmedim, ne diye gideyim ? bir psikopatin entrikalarina kurban mi olacaktim tssssss fazla rüyalara dalmis olan bir kisinin eline su mmu dökeydim, yanli adrese denk geldiklerini anladilar sonunda

bu bana iftira atan sahis, pes pese etrafindaki herkesle kavga etti, toplam 2 yildir krank feiern yapmakta, ohhh iyi oldu personelsefine, nasil dalavereci nasil entrika seytanini ise aldiklarini anladilar sonunda, ama beni kurban etmeye calismalarini affetmiyorum 

igrenc bir edepsizlik olayinin icinde buldum kendimi böylelikle

evet bence bu bir edepsizlik örnegi idi, ne yazik ki

0

Beitrag gepostet am 16.08.21, 09:04 @marian Nr.: 13 Antworten

31. haftanin sözü
ay ayol, girmisiz surada hamama, ter dökerken iki lafin belini kiriyorduk ne güzel   

verdigin örnegi okudum mar, bu edepsizlik sinirlarini da asiyor ve resmen bir suc tesgil ediyor. O kadinin psikolojik problemleri oldugu belli ve sana sanirim türk kökenli oldugun icin degil cetin ceviz oldugun icin, onun numaralarina gelmedigin, carki onun istedigi sekilde isletmedigin icin seni rakip benimsedi ve kil kapti ve senden intikam alabilmenin yollarini aradi.

Kötüler sadece bir catismayi kazanabilirler ancak yolun sonunda kaybeden hep kötü insanlar olur. bunun bilinci dogrultusunda, sakin bir kafayla düsünüp hareket edebilmek ki bunu da basarmissin, en dogru hareket olacaktir daima. Bilgi ve sagduyu her zaman dogru sonuclari beraberinde getirir. yolundan sasma

-----
0

Beitrag gepostet am 16.08.21, 09:05 @delala Nr.: 14 Antworten

31. haftanin sözü
ay, göz kapaklarim resmen kirmiziya boyandi, ruj izleri doldu    

tesekkür ederim dela 

-----
0

Beitrag gepostet am 16.08.21, 09:58 @facelook Nr.: 15 Antworten

31. haftanin sözü
tesekkür ederim, bir gelisme olursa buradan yine yesillendiririm
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

31. haftanin sözü