|
|
|
Hayat ararken... |
Cahiller bildiklerini doğru zanneder, onlara yeni bilgiler öğretmek istediğinizde size direnirler. Yeni bilgiler cahiller için huzursuzluk kaynağıdır. Bu cahillere herhangi bir şey öğretmek de çok zordur. Gerçekten bilgili insanlardan nefret ederler. Onları yakarlar ve kendilerine göre cezalandırırlar. Hayat akarken her zaman yeni şeyler öğreniriz, bu yeni öğrendiklerimiz eski bildiklerimizle çeliştiğinde huzursuz oluruz. Şimdiye kadar bildiklerimizin yanlış olduğunu kabul etmek istemeyiz. Bilge bir insan şu an bildiklerine şüphe ile yaklaşır, bilgilerini sorgular, yeni bilgilere açık olur. Cahil insan ise ilk olarak ne öğrendiyse onlarla yetinir. Bilgilerinin doğruluğunu sorgulamayıp körü körüne inanır. İnsanı diğer canlılardan ayıranın akıl olduğunu unutur yalnız duygularıyla hareket eder.. ----- Can bile Emanet iken Kaybedilen ne olabilirki... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Olabilirmi ----- Can bile Emanet iken Kaybedilen ne olabilirki... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
cesur insanlar degisimi yasar diye düsünüyorum,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Merhaba bence cesur insanlar , korkularini bulup yüzlesebilirler .. ----- Can bile Emanet iken Kaybedilen ne olabilirki... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
tabiki zaten bu baslarsa sorgulamada baslar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Güzel bir paylaşım teşekkürler 
Doğruyu gördükleri halde düşüncelerini değiştirmeyenler, cahillikleriyle mutluymuş gibi yaşarlar… ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Ben tskr ederim sevindim begendiginize... Maalesef öyle ,, cözüm yoksa ki yok gibi ,,kendi hallerine kalsinlar ----- Can bile Emanet iken Kaybedilen ne olabilirki... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Bazi insanlar vardir hayal aleminde yaşar Bazi insanlar ise hayatın öğrettiği ile yaşar Kimi öğrenir öğretir kendini geliştirir Kimisi ise bildiğini okur ve insani delirtir.. Cahille cahil olma dememişler boşuna Cünkü ne yapsam gitmez onun hoşuna Kendi bildini okur yaşar ilerleme olmadan Cikmaz girdigi o sabit yollardan....
) buda benden yanit olsun konuya..
----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Merhaba güzel yorumunuz icin tskler... Öncelikle bu paylasim kendim basta olmak üzere hatirlatma amaclidir... Evet h em fikiriz... Paylasim, bilmediklerimizi ,bilmek icin olursa faydali olur kanatindeyim... ----- Can bile Emanet iken Kaybedilen ne olabilirki... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Tesekkür ederim katkiniz icin ----- Can bile Emanet iken Kaybedilen ne olabilirki... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Aynen doğru söze ne denir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Tesekkür ederim detayli yorumunuz icin...
Milyonlarca canlidan biri olan insan oglu, hayati ,anlamini, dogruyu, yanlisi, cözmüs gibi küstahca davranislardan kacinmalidir.
Yeni bilgilere acik olunmali...
----- İyiliğin bilgisine sahip olmayana,,diğer bilgiler zarar veri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Saglik olsun... ----- İyiliğin bilgisine sahip olmayana,,diğer bilgiler zarar veri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Rica ederim... Insaniz hata yapabiliriz, asolan farkin varabilmektir... ----- İyiliğin bilgisine sahip olmayana,,diğer bilgiler zarar veri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ararken... |
Forum imzanizi okumadan size cvp yazdigim icin ben özür dilerim,, tekrar yazmak zorunda biraktim sizi... ----- İyiliğin bilgisine sahip olmayana,,diğer bilgiler zarar veri |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!