|
|
|
Kadın ve saygı |
boş verelim gulaa hastayla uğraşmıyalım.Bırakalım kendi haline |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadın ve saygı |
Artık vermiyorum zaten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadın ve saygı |
yok, olmaz öyle....alistim ben o merdaneye, bi yerimde eksikligini hissederim sonra hep...cozuturum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadın ve saygı |
hemen hemen her kadin bir anne olabilir ama ne yazik ki ama her anne bir insan olamiyor. Örnekleri milyonlarca var, sayginligi hak etmeyen cok anne var ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadın ve saygı |
Bu dünyada iyi insanlar değil, kötü insanlardır zaten göze batan ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadın ve saygı |
Bak, hemen daha birşey yokken dövmeye kalkıyor....elinde bulundur sen o merdaneyi, ucunu göster arada bi ki 6. vites sürmeyim arabayı ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadın ve saygı |
Dövme zaten, hazırda beklet sadece...her ihtimale karşın ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadın ve saygı |
kadina saygi dogaya ve hayvana saygidan baslar diye düsünüyorum,,sonra kendine sonra insanlara sonrada kadina sira gelir,,,yavrum ne yapiyon |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadın ve saygı |
Aynen koç, böyle benzeri birşey ben de yazmıştım bi önce ki yorumların birinde... Kucaklaşma resimleri bakıyorum, sen napıyon? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadın ve saygı |
İnsanoğlunun en büyük ayıbı zaten, iyilikleri görmemesi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!