140 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.12.20, 18:37 Nr.: 1 Antworten

Kadın ve saygı
Sadece hoşlandığın kadına gösterdiğin saygı, kadına saygı gösteriyorsun demek değildir.... Altının çizilerek dikkate alınması gereken bi tespit derim 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 20:17 @facelook Nr.: 2 Antworten

Kadın ve saygı
Bencede sence
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 21:26 @facelook Nr.: 3 Antworten

Kadın ve saygı
benimde gerci kadinlara pek saygili oldugum söylenemezde

söyle bir düsündüm,kadina saygisi olmayan deger vermeyen ülkeler yerlerde sürünüyorlar,kadina deger veren ülkelerden her yönden 100 yil daha geriden geliyorlar.
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 22:31 @isabella Nr.: 4 Antworten

Kadın ve saygı
Bence de alice 
-----
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 22:32 @cizi Nr.: 5 Antworten

Kadın ve saygı
Kadını hor gören, ezen ve erkeğin hüküm sürdüğü bir toplum içinde yaşadığımız için, bu noktaya ağırlık vermek istedim sadece 
-----
0

Beitrag gepostet am 26.12.20, 22:35 @-solyanim Nr.: 6 Antworten

Kadın ve saygı
Çok doğru bir noktaya değinmişsin sol, dayatma ve baskı ile yönetilen kadının sürekli ezildiği ülkeler cağımızın bi 300 sene gerisinden geliyor veya o yöne doğru yönelmek için çaba sarf ediyor 

Sadece kadına değil, senin önünden geçen karıncaya bile saygın vardır, buna eminim ben 

-----
0

Beitrag gepostet am 27.12.20, 19:53 @facelook Nr.: 7 Antworten

Kadın ve saygı
Ali dediyse doğru demiştir
-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 27.12.20, 20:18 @isabella Nr.: 8 Antworten

Kadın ve saygı
Aynen işte. Ali ne dediğini bilir, köçek gibi kıvırmaz hiç bir zaman 
-----
0

Beitrag gepostet am 27.12.20, 20:30 @priene Nr.: 9 Antworten

Kadın ve saygı
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar zaten 
-----
0

Beitrag gepostet am 27.12.20, 21:17 @facelook Nr.: 10 Antworten

Kadın ve saygı

Saygı yüce duygudur
Peygamber buyruğudur
Belki cennet yoludur
Saygılı ol, saygılı ol

Saygı insanı sevmektir
Canlıya önem vermektir
Gül bağında gül dermektir
Saygılı ol, saygılı ol

Saygı duy hep büyüklere
Hem de yaşı küçüklere
Ağaç, bitki, çiçeklere
Saygılı ol, saygılı ol

-----
Endamın yetmez, beyin şart Canım :))
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 11:20 @_melo_ Nr.: 11 Antworten

Kadın ve saygı
Saygi konusuna biseyi daha ilave edeceksek oda genel saygi bu gercek hayatta yada sanalda olsun..seviyeli saygılı sohbetle varken bir birini kirmadan incitmeden neden insanlar kavga saygısızlık argo peşinde oluyor heleki sanalda ellere ne geçiyor? Klavye delikanlisi olmakmi gercek hayatta tasliyamadiklari kabadayiligi taslamakmi.. anlam veremiyorum bazen yazilanlari okuyunca düşünüp diyorum bunlar büyük insanmi yoksa daha dünki çocukmu.. Sabir ve Saygi her güzelliğin başlangıcıdır... saygılar..
-----
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 13:07 @facelook Nr.: 12 Antworten

Kadın ve saygı
Ben senin kadına saygı gösterdiğine hic inanmıyorum insana saygısı olmayanın kadınamı saygısı olur.önce eşine saygılı olki burda kadınlarla lavbali yazışma acaba aynısını erkeklerle eşin yazışsa lavbali cümleler kursa merak ediyorum ona ne kadar saygı göstereceksin bırakın yapmaçık adamlık rolünü burda herkez seninde ne olduğunu öğrendii
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 13:41 @priene Nr.: 13 Antworten

Kadın ve saygı
Yani ama nedense halen didişen dıdişene.. degermi du üç günlük dünyada gereksiz yere sınırleri zorlamak gülüp geçmek varken
-----
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 14:19 @priene Nr.: 14 Antworten

Kadın ve saygı
yahu senin masa hazırlayacak paranmı var yat Kalk sayın erdoğana dua et türkiyedende onun sayesinde emekli oldun yoksa türkiyede 4 haftadan fazla kalamazdın burdaki aldığın maaş senin hastane masraflarına yetmezdi türkiyede yalancı sahtakar birde türkiyede arsayla uğraşıyormuş avkatla hic gülesim yoktu yalan makinesi bunak hadi bir resmini koyda şemalini görsün dostların
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 15:50 @priene Nr.: 15 Antworten

Kadın ve saygı
Kaşınan kaşınır diye bi laf vardir..kasinmicaksin kasitmicaksin üc maymunun gibi..1. Görme 2. Duyma 3. Konuşma anlayanlara...
-----
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 17:05 @priene Nr.: 16 Antworten

Kadın ve saygı
Mumlar kaybolur la içeride 
-----
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 17:08 @_melo_ Nr.: 17 Antworten

Kadın ve saygı
Saygı zaten karincadan başlar, açan bir çiçekten başlar...daha insanoğluna gelene kadar yaşadığımız bu gezegene, doğaya, nefes alıp veren her canlıya önce bi saygı gösterelim ki, gerisi gelebilsin. Yoksa başta dediğim gibi, sadece sevdiğine saygı göstermek demek diğer insanlara saygilisin demek değildir 
-----
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 17:10 @kuzeykoray Nr.: 18 Antworten

Kadın ve saygı
Koray ya da davut ya da her kimsen artık, çok ciddi bir derecede senin bu yorumuna alnım açık bir şekilde cevap verebilirim ama senin ciddi anlamda algılama sorunun olduğu için, yormuyorum kendimi 
-----
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 17:12 @priene Nr.: 19 Antworten

Kadın ve saygı
Benim kimseyle sorunum olmaz izlerim tek tük yanit veririm ha ezilmek isteyen leri ezer geçerim o başka ama şu sanal atışması varya bitiriyor insani gülsemi kafamı salla diye şaşırıyor insan malum sonucta klavye arkasi oturan kocaman insanlar..ne gerek var atarlanmaya kırıcı olmaya felan fistan... karşı insani zıvanadan çıkaran nedir bilirmisin suskunluk karşılık vermemek... ve en büyük kabiliyet ise aldırış vermemek susmak...gülüp geçmek..
-----
0

Beitrag gepostet am 28.12.20, 17:28 @_melo_ Nr.: 20 Antworten

Kadın ve saygı
Ne diyim ben sizlere sonucta kocaman insanlar al eline bi tesbih cek ya sabır oda yetmese Allahim bize akıl fikir nasıp eyle diye cekip durun silinmekse amacınız ozaman direk  silme tuşuna tikla bukadar zahmete girmedin değerli zamani tükmetmeyin
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kadın ve saygı