|
|
|
öfke öfke öfke |
öfkeli oldugunuzda ne yapiyorsunuz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
öfkeli oldugun kisiye mi ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
disarda sinirlenirsen...her ne olursa olsun...birisine veya...tren gec geliyor..eksi 10 derece de disarda beklemeliysen...vs |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
tamam diyelim...isten ciktin..zaten pek iyi degildi günün..ve tren gecikiyor ..soguk ?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
tren gec gelmesine nasil hazirlancan...sende hemen döv felan demedik..ama icinde birseyler olmuyormu..yoksa sakin mi kaliyorsun?
tren gelmesi tek bir örnek.....birseye..birisine vs öfkelisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
bilmiyorum sende varmi ama bende öyle birsey yok..yani trenin gec gelecegini hissedemiyorum....gec bile gelmedi..sadece normalde son istasyona giden tren bu sefer gitmedi...diyer tren i beklemeliydik..
her neyse trende kaldik :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
sende mi tren de sin yoksa metapher miydi...?
tren derken? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
neden ankarada?
bilmiyorum o durumda degildim.....belki sinirlenirdim belki gülüp gecerim..cünkü o bayan benimle beraber oldugu icin..tabiki bayan o durumda ne yaptigida önemli..belki bayana a kizarim ..ne o diye... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
görmemezlikten gelirse kizmam ama görürse ve sonra siritirsa kizarim ..yani havali olursa...sevinirse baktiklarina |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
slm..öfkeyle kalkan zararla oturur derler..sonucta öfken,sinirin sadece cevrene degil kendine de zarar verir..ufak defek olay icin öfkelenmeye olumsuz tavir göstermeye degmez..  öfkene hakim olmaya calisacaksin..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
tsk ederim..paylasim icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
aleyküm selam
ufak tefek icin okadar öfkelenmem..tren sadece tasmasina neden olabilir ama gecen gün okadar öfkeliydim..dünya yi yikabilirdim...digitalin yazdigi gibi düsündüm,,ama ertesi gün yine hersey normal...yani jekyll ve hyde gibi :P
ben simdiye kadar kimseye zarar vermedim..belki kendime..saclar beyazlasdi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
bu kac kez oldu? yani taxi ye bindigin?
burda bir kac ay önce...cok rüzgarli diye...trenler gitmedi...ve 30 dakikalik yolu 1 bucuk saatde gittim....iyiki izinli günümdeydi ..birde isten sonra olsaydi ,,tam sinirlenirdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
cvp lar geri alinmiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
kibar kibar dünyasini basina yikarsin? iyimis 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
aleyküm selam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öfke öfke öfke |
wann hast du zeit?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!