68 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.01.14, 17:31 Nr.: 1 Antworten

fühlt
ihr euch auch manchmal so, als ob 2 menschen (charaktere) in euch sind
nicht ganz wie jekyll und hyde. habt ihr eigenschaften, die ihr verheimlicht oder unterdrückt oder benimmt ihr euch anders wenn ihr mit bestimmten personen zusammen seid.

könnte jetzt viel erzählen aber mein anderes ich, meint, ich solle ohne meinen anwalt nichts erzählen. manchmal bin ich zu ehrlich und offen das ist nicht gut.

0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 17:43 @soulrider80 Nr.: 2 Antworten

fühlt
gizlersen,saklarsan eninde sonunda patlat verirsin.....icinde zamanla bir basinc olusur ve bu basinc öyle ya da böyle kendini gösterir. bu yüzden de en mantiklisi,en rahati kendin olabilmek bu dünyada. hem kendini yormazsin hem de cevrendekileri....
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 17:54 @facelook Nr.: 3 Antworten

fühlt
öyle ama gizlemeyen insan varmidir..herkes birseyler gizliyor.

benim demek istedigim ama o degil. mesela bazen gercekten jekyll ve hyde gibiyim....iyi tarafim kötü tarafim la kavga ediyor...okadar degil de ama nekadar iyi sosyal tarafim varsa da kötü tarafim da var...ama iyi tarafim hep üstde...mesela birisine sinir olurum...kötü düsünürüm ama biryandanda iyilik yaparim o kisiye..iyi davranirim...yani kötü olmayi da beceremiyorum..
0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 18:03 @soulrider80 Nr.: 4 Antworten

fühlt
insanlar her yönleriyle 4 4lük olacaklar diye bir kaide yok ki. yani sonucta hepimiz insaniz,hepimiz bir bakima ayniyiz. hepimizin artilari var,eksileri var. güclü oldugumuz karekter noktalarimiz var, zayif düstügümüz karekter noktalarimiz var. her insanda bu noktalar elbette ki farkli ve benim asil demek istedigim de,kendini mükemmel yapmaya calisma,cabalama.....bosa ugras verme,yorgun düsersin ve yastiga kafani koydugunda bir saga,bir sola döner durursun. 

o an icinden nasil gectiyse,öyle davran....iyilik mi yapmak istiyorsun,iyilik yap.kötülük mü yapmak istiyorsun,kötülük yap.icinde ki iyi de,kötü de sensin cünkü.  

-----
0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 18:15 @facelook Nr.: 5 Antworten

fühlt
hmmm hakli olabilirsin...ama kötülük yap derken ne demek istiyorsun?mesela  bazen tren de giderken biri son ses müzik dinlediginde düsündügümü yaparsam 40 ömür ceza yerim.

insanin icinden bazen öyle kötülük geciyorki sasiriyor...aslinda iyi biri oldugu icin ve bu herkes de aynimi??? bence degil. bazi kisiler kötü taraflarina yeniliyor. tabiki haklisin bazen düsündügünü demelisin yoksa patlarsin. ama patron olsun vs herkese de düsündügünü diyemezsin ki

0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 18:24 @soulrider80 Nr.: 6 Antworten

fühlt
vur dedik,sen de öldürüyorsun haaaaa......

tatli dil yilani deliginden cikarir diye bosa dememisler....trende ki cocuk senin rahatsiz mi etti, git suratina bir tane gecir--denmez simdi tabii ki....yapilmaz tabii ki  . gidersin yanina,rahatsiz oldugunu,sesi biraz kisabilmesinin mümkün olup olmayacagini sorarsin.....hic birsey yapmadan oturup icinin icini kemirecegi yerde en azindan böyle bi denemis olursun.icinde ki o siniri,kizginligi bir nebze de olsa atmis olursun. cocuk sesi kisarsa da amacina ulasmis olursun,kismassa da......bilemeyecegim artik,sustum ben  

-----
0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 18:30 @facelook Nr.: 7 Antworten

fühlt
konu iste bu ...jekyll ve hyde i tanimiyormusun sen?

yok ben direk o kisiyi cehenneme yolluyorum...öyle görgüsüz insan olmaz...sanki dünya da tek...

0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 18:34 @soulrider80 Nr.: 8 Antworten

fühlt
eher Hulk gibisin desene......kizdin mi,sinirlendin mi bir canavar oluyorsun....

icinde yasadigimiz toplumun beraberinde getirdigi bazi yükümlülüklerimiz var ve bu yükümlülüklerden dolayi zaten bazi yönlerimizi bastirmak,icimize atmak durumunda kaliyoruz ya....durumun zor ama,sana söyleyim mr.hulk  

-----
0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 18:38 @facelook Nr.: 9 Antworten

fühlt
düsünce olarak evet..bazen kizmadan da kötülük geciyor icimden...

neyse yine cok anlatdim..benim diyer ben im kizmaya basladi

0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 18:40 @soulrider80 Nr.: 10 Antworten

fühlt
aksam oldu,karanlik cöktü....ben de kurtadam a dönüsmeden evin yolunu tutayim    
-----
0

Beitrag gepostet am 20.01.14, 18:47 @facelook Nr.: 11 Antworten

fühlt
kolay gelsin..sagina soluna bakmadan direk ev e
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

fühlt