|
|
|
kitap gibi sözler |
- HEVESLERİ için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın, Bu yerin üstü varsa, bir de altı var UNUTULMASIN.!
- SöyLeyeCek Sözüm oLmayabiLiR aMa önemLi DeğiL;ÇünKü Boş KonuşmaktaN İyidiR Ve eFendiLik Ağaç Gißidir KöKü YerDe ßaŞı GöKTeDir.!
- Ben Bir Garip İnsanım.. Ne Tahtım Var, Ne Tacım.. {{Tut Elimden ALLAH'ım.. Yalnız Sana Muhtacım..!}}
- Cahille girme Münakaşaya.. Ya Sinirini Zıplatır Tavana..!! Ya da Yazık olur "Adabına"!!!
- Yalnız Kalırsan, Yalnız OLmadığını Bil! Dertli İsen, Dermanın OLduğunu Bil! Hiç Bir Şeyin Sahibiyim Deme, Emanetçi OLduğunu Bil!
- ALLAH herkesi sevdigiyle.. Ezelden ecele, Ecelden kabire, Kabirden hazire, Hazirden cennete, Girmeyi nasip eylesin !! AMIN
- GüzeLLiğine Güvenme Bir SiviLce Yeter.. MaLına Güvenme Bir KıvıLcım Yeter.. RABBİNE Güven "O" Her Şeye Yeter.. !!
- Öyle bir YAR sev ki evladım..Elinde su tasıyla iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin seni... (Hz. Mevlana )
- Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur...! Hz Mevlana
----- topraktan geldik topraga gidecegiz mühim olan camurlaşmamak. |
|
|
|
|
|
|
|