88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.08.13, 01:32 Nr.: 1 Antworten

kitap gibi sözler
  • HEVESLERİ için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın, Bu yerin üstü varsa, bir de altı var UNUTULMASIN.! 
  • SöyLeyeCek Sözüm oLmayabiLiR aMa önemLi DeğiL;ÇünKü Boş KonuşmaktaN İyidiR Ve eFendiLik Ağaç Gißidir KöKü YerDe ßaŞı GöKTeDir.! 
  • Ben Bir Garip İnsanım.. Ne Tahtım Var, Ne Tacım.. {{Tut Elimden ALLAH'ım.. Yalnız Sana Muhtacım..!}} 
  • Cahille girme Münakaşaya.. Ya Sinirini Zıplatır Tavana..!! Ya da Yazık olur "Adabına"!!! 
  • Yalnız Kalırsan, Yalnız OLmadığını Bil! Dertli İsen, Dermanın OLduğunu Bil! Hiç Bir Şeyin Sahibiyim Deme, Emanetçi OLduğunu Bil! 
  • ALLAH herkesi sevdigiyle.. Ezelden ecele, Ecelden kabire, Kabirden hazire, Hazirden cennete, Girmeyi nasip eylesin !! AMIN 
  • GüzeLLiğine Güvenme Bir SiviLce Yeter.. MaLına Güvenme Bir KıvıLcım Yeter.. RABBİNE Güven "O" Her Şeye Yeter.. !! 
  • Öyle bir YAR sev ki evladım..Elinde su tasıyla iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin seni... (Hz. Mevlana ) 
  • Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur...! Hz Mevlana 

-----
topraktan geldik topraga gidecegiz mühim olan camurlaşmamak.
0

Beitrag gepostet am 07.08.13, 01:35 @nazifkara Nr.: 2 Antworten

kitap gibi sözler
Bir gün Necip Fazıl'ın öğrencilerinden biri Necip Fazıl'a sorar :Hocam bir rüya ...gördüm gece..Bütün bitkiler Allaha secde ediyordu bir tek tütün etmiyordu.. Necip Fazıl: Getirin o kafiri yakalım..
-----
0

Beitrag gepostet am 07.08.13, 01:39 @nazifkara Nr.: 3 Antworten

kitap gibi sözler
Ey yâr! Ey gönlümün sol yarısı. Aklıma koydum seni, AKLIM almadı. Yüreğime bıraktım, Sana doymadı..
-----
0

Beitrag gepostet am 07.08.13, 02:17 @isirganotu01 Nr.: 4 Antworten

kitap gibi sözler
kişilerin gecmişine cokta takılı kalmamak lazım derim.
-----
0

Beitrag gepostet am 07.08.13, 02:34 @isirganotu01 Nr.: 5 Antworten

kitap gibi sözler
özür dilenecek bi durum yok sizede iyi sohbetler dilerim..
-----
0

Beitrag gepostet am 07.08.13, 02:48 @-zahide- Nr.: 6 Antworten

kitap gibi sözler
ince zeka güzel cevap vermiş.
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

kitap gibi sözler