28 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.01.13, 19:59 Nr.: 1 Antworten

Man- tik tik tik...
Akil, Mantik, Zeka, Idrak, Suur, Algi vs...henüz bunlari anlamak ve kavramaktan uzagiz...her birinin kendi icinde bir anlami ve muhteviyati varken, kulaktan dolma bilgilerimizle, ILIM denizinin sahilinde dahi gezinmemisken kalkip "bende biliyorum" hevesi icerisinde, aslinda cehaletini sergilemek kadar aci bir sey olmasa gerekir...

Kendine ait olmadigi halde dis etken ve söylemlerle güya fikir ve düsünce sahibi iddiasinda ki sözüm ona "Cagdas" lik taraftarlari, acaba sorsak kac kelami, Ilmi olarak bir araya getirebilirler...

Aydin gecinme adina, kendi aptalligini teshir etmenin "Adamdansaydancilik" tan kabul edildigi, makbul-disi, iki ayaklilar, temizligin ana merkezlerini dahi bilmezken, kokusmusluguna ragmen, halen "hirr" liyorlarsa, cinsiyet noktasinda ait oldugu safi bilmiyor demektir...

Bilmedigini bilmeyen saflarin, "biliyorum" endami ile cirit attigi, "besparaetmezlik" yerine "olsun ne varki" lerden destur aldigi, tasmasi elinde, bostan atlamis pardon cag atlamis postmodernite kurbanlari...

-"Hayatinda ilk defa deve gören biri, yanidakilere sormus: Su egri bügrü sey de ne? Arkadasi hayret icerisinde: Bilmiyormusun? demis ve hemen ardindan aciklama yapmis: Öyleler, öyle olur.." (ALINTI- Zafer Dergisinden)

Kendi cehaletini örtbas etmenin en uygun yolu veyahutda bilmedigini bilememenin diger bir ifade sekli...

selam ve hürmetlerimle...

-----
Her bakan göremez, her gören mutlaka bakmistir...
0

Beitrag gepostet am 14.01.13, 20:08 @yusufbahri Nr.: 2 Antworten

Man- tik tik tik...
Ooo bu daha neki,
Ya gelecek nesil,
Fazla uzaga gitmeye bile gerek,
İste belge iste delil,
Girelim en basit bir forum sitesine,
Duştugümuz halleri bir gorelim,
Hic olmaz ise internet gelmeden once bilmiyorum deyip,gecerdik,
Simdi oylemi,
Gir google net çöpluğunden ne biliyorsan ekle,
Sonrasinda gör bilginin dustugu halleri,
Hepimiz âlim olduk google amcamizin saayesinde,
O kadar hal aldiki birakin fikir uretmeyi,
Dusunmeden bile aciz kildi bizleri bu internet,
Eskiden iyiymisiz yine hemide cok iyi...

-----
Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek...
0

Beitrag gepostet am 14.01.13, 20:13 @devrialem Nr.: 3 Antworten

Man- tik tik tik...
Ne demeli bilmem...herhalde dua etmeli...yeter mi tabi ki yetmez...en basta kendimden baslamali ve "ben de bu durumdan sorumluyum" diyebilmeliyiz !...

selam ve hürmetlerimle...

-----
Her bakan göremez, her gören mutlaka bakmistir...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Man- tik tik tik...