|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
Unutuldummu ben..???? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
megerse, sayfami acmayi unutmu$um.   Neredeyse "ben nerde yanli$ yaptim" $arkisini söyleyecektim. Sizlerde... Inboxunuza bakip mesaj beklermisiniz.? yoksa benim gibi dogru dürüst okumadan silermisiniz..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
ayayay memo cum  o dert bendede var..kimsecikler yazmiyor artik fazla takilmiyoruz diye yahu  bir sagigim bile yok ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
edit: sapigim yok yani ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
aslm derya. Tsk.ler..iltifat olarak kabul ediyorum.. devamini oku lütfen..ayni kanaattaysan chhhhhhhaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
aslm maho agam.. gecen hafta tr.deydim ya.. kapami$TIM BOXU:: Megerse ondanmi$.. Actim $imdi bakalim,,kimler özlemi$ memoyu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
ehemmm..  Buranin en eski, en taninan..en az sevilen,en cok yazilanlardan birisiyim. Onbinlerce yorumum,binlere yakla$an topiclerim,clanimdaki arkada$larimla payla$tiklarimla,sanirim kendimi "tanidik" hissedebilirim. Unutulmak icin bir sebebim yok sanirim.. Sadece sayfami herkese kilitlemi$im. saygilar . Sizde yazmadiniz..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
sepi.. yok ya.. senin sevenlerin kadar taraftarim olsun bu bana yeter. Özelden ve face den görü$tügün icin...yazmaya gerek duymuyorlardir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
yok be memocan  cölün ortasinda gibi hissediyom kendimi  söyle hos sohbetli bayanlar olsada bi kac saat sohbet etsem.ama nerdeee...cabuk bikiyorlar nedense...galiba göbegimi göstermesem daha iyi onlara ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
Kizan oldu,, ama yazamadiklarim oldu.. ülke filtresi koymu$lar.Ben bile yazamadim.. acisini cikaracacagim $imdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
göbegi iceri cek..kelide kamufle.. Kizlar siraya girmezse namussuzum.  Senin cazibeni kiskanamayanlarin sava$indan etkileniyorsun.. Aynen benim gibi.. "Er ist zu gut für mich"diyenler,kolay pesediyorlar.sepim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
tsk ederim memocan ama malesef okadarda degil  werde auch alt..zaman hepimizi yeniyor  bu ara cazibe dediginde aynisi sendede var inan bana ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
tsk.ler o senin samimi masum görü$ün. Ne bir lima,ne bir lopez. halbuki adri ve jenny ile kankanin harikasiydik.. onlar bile yazmadi.. Unut beni ,forget me,vergiss mich..oldum beyaaaa.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
gecer gecer memocan oda gecer  bi bakarsinki bi zamanlar gülüp geceriz ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
elbette kanka ya.. Parise kaldim..istanbul hiltondayim gel diyor.. Rihannada ISTANBULA geliyorum..2,ayi izin al diyor. Gidemmi acep.. Paristens onra rihanna nin yan etkileri olurmu..bilem de ona göre hareket edem..+ yani.. senin evin bar tarsusta..ne deyon bu hususta. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
sen isini bilirsin  hallet derim  bana müsadeler..muss leider  muss nun haia machen  iyi geceler dilerim all together ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
aslm.. evet kutlamadim.tani$mi$ olsaydik,dogum gününüde bilir ve kutlardim. Hayirli ,ugurlu yeni yillar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
aslm müptelam.. Ben sayfami herkese kilitlemi$im.. Kimse yazamiyordu elbette. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
evet ya.. cok sacmalayan var. Ben gecenlerde sayfami kapatmi$tim herkese,ondan yazan olmami$.arkada$larim dahil. siritan smiley koymaktan ne zevk alir bazilari,anlamiyorum. en iyisi kapamak yine galiba. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inboxum bombo$ ! ! ! |
Ben tam kapami$tim.arkada$larim bile yazamadi. Normalde selam yazanlara selam veriyorum ama,daha fazlasina müsade yok. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!