73 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.01.12, 09:12 @kararsiz-esmer Nr.: 21 Antworten

Var ve Yok, Var mi yok mu ?

Allah cümlemizden Razi olsun...rabbimin izniyle kimse yildiramaz...ben bi yazimda yazmistim, onlarin hayalleri bizim yaptiklarimiza ulasamaz...birileri buralarda cirit atarken biz Afrika da Burkina Fasoda, 14 kafali bir ailede misafirdik ve onlarla yedik ictik, kalktik aylarca...

insan olmanin bedelini, ne kadar agir sartlar altinda yasaniyor olmanin dramini gördüm...su bulamidigi icin, hayvanin idrarina tas tutanlari gördüm...

bir yil yoktum burada, iyiki de yoktum, rabbime hamdolsun bu bir yillik calisma 43 yilima bedel gibiydi...insandik olabildigimiz kadar ancak bu bir yil insanligima insanlik katti...dua ediniz tekrar niyetim var...bu sefer uzakdoguya gitméyi düsünüyorum...

yine birileri burada Van deprenminin laf ve agitini yakarken bizler oralarda beraber agladik beraber yedik ictik...bakin bu formda bir kardesimiz var ismi önemli degil, bizzat evinden gttim aldim yardimi yerine ulastirdim..ismi sakli ancak Rabbim katinda benim icin bir delildir...

hasili kimse yildiramaz...biraz ukalaca yazayim...onlarin alfabesi yetismez bunlara...biz yazmaya devam ediyoruz insaAllah...

Cennet Ucuz degil, Cehennem lüzumsuz degil...

selam ve hrümetlerimle..

-----
Her bakan göremez, her gören mutlaka bakmistir...
0

Beitrag gepostet am 26.01.12, 09:20 @atiyorum Nr.: 22 Antworten

Maddi düsünenler icin evet dediginiz gibidir...eser yok olur kendiside yok olur, unutulur...materyalizmin getirisi...

"insan" bu bir kelime bes harften mütesekil...siliniz kaybolur ancak manasi gönüllerde bakidir..dolayisiyla eser asil gönüllerde var olursa güzellesir ve baki kalir aksi takdirde evet eseriniz yoksa varliginiz unutulur gider...

Turkbase sitesi var, kapandigi takdirde eserde yok olur ancak insanlar yillar sonrada olsa hatirlar ve yad ederler, sebeb ?...isin madde boyutunda takili kalanlar icin dediginize katiliyorum ancak unutmayalim ki, sizde biilyorsunuz insan hem madde hemde mana yönü var olan bir varliktir ve asil kalicilik manada kendini gösterir...

selam ve hürmetlerimnle...

-----
0

Beitrag gepostet am 26.01.12, 09:23 @gazelle Nr.: 23 Antworten

Allah razi Olsun sizden...tesekkür ederim...bunlari nbormal karsiliyorum olmasi da gerekir belki...

malum elmasin temeli kömürdür...ama her kömür parcasi elmas olmayi beceremez, kimileri kömür kalmaktan baska bir faydasi olmaz...yakilir gider...

selam ve hürmetlerimle...

-----
0

Beitrag gepostet am 28.01.12, 14:37 @yusufbahri Nr.: 24 Antworten

diger bir husus ise, bizim "yok" olan bir sey Allah icin " yok" hükümde degildir...zira o ezeli ve ebedi ilmiyle esyanin varlik sahasina cikmazdan önce, ciktiktan sonra ve kaybolmasindan sonra da varligini bilir...

bu husus bizim icin gecerli olup Allahu Teala icin gecerli degildir...

selam ve hürmetlerimle...

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!