Allah cümlemizden Razi olsun...rabbimin izniyle kimse yildiramaz...ben bi yazimda yazmistim, onlarin hayalleri bizim yaptiklarimiza ulasamaz...birileri buralarda cirit atarken biz Afrika da Burkina Fasoda, 14 kafali bir ailede misafirdik ve onlarla yedik ictik, kalktik aylarca...
insan olmanin bedelini, ne kadar agir sartlar altinda yasaniyor olmanin dramini gördüm...su bulamidigi icin, hayvanin idrarina tas tutanlari gördüm...
bir yil yoktum burada, iyiki de yoktum, rabbime hamdolsun bu bir yillik calisma 43 yilima bedel gibiydi...insandik olabildigimiz kadar ancak bu bir yil insanligima insanlik katti...dua ediniz tekrar niyetim var...bu sefer uzakdoguya gitméyi düsünüyorum...
yine birileri burada Van deprenminin laf ve agitini yakarken bizler oralarda beraber agladik beraber yedik ictik...bakin bu formda bir kardesimiz var ismi önemli degil, bizzat evinden gttim aldim yardimi yerine ulastirdim..ismi sakli ancak Rabbim katinda benim icin bir delildir...
hasili kimse yildiramaz...biraz ukalaca yazayim...onlarin alfabesi yetismez bunlara...biz yazmaya devam ediyoruz insaAllah...
Cennet Ucuz degil, Cehennem lüzumsuz degil...
selam ve hrümetlerimle..
-----
Her bakan göremez, her gören mutlaka bakmistir...