|
|
|
lütfen |
Cocuk iken aile sorunu yasiyanlar,piskolojik sorunu olanlar,hafif veya büyük sekilde debelite olanlar lütfen bana yazmasin.Özelim girmesin cok rica ediyorum. kimsenin stress topu degilim,bütün gün ondan bundan azar isiterek asagilanan ve klavye arkasindan kendini bir sey sananlar ve aninden forumda soluk alanlar,heycan icinde foruma yapisanlar ben sizleride anliyorum ama benden uzak durun lütfen. Ben deli doktoru degilim.Almanyada yasiyorsunuz Avrupanin tam merkezi cesit cesit doktorlar ve ilaclar var lütfen önce kendinizi tedavi ettiriniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
nerene batti senin.siyasi konu degil bu kopya yapamassin kaybettin.Ezik büzük adam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
madem anlamadin neden maydonoz oldun ki? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
ben senin özelinde veya sen benim özelimde neler oluyor biliyormuz? HAYIR degilmi. Ezbere yazi yazma laf olsun diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
vardir bir sebeb belkide.kim bilir kimin derdini. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
ya o benim icin sarhos bile degil vallahi..hic bir varligi kiymeti yoktur.Ot desem ota yazik.kelime bulamiyorum kisaca ZERDÜST diyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
) bak sen olayi cözüyorsun Hircinkiz ise bedavaya atladi konuya tebrikler arkadasim. o sadece ask mesk kiz hatti saniyor olayi akli fikri ordaya.Yine ehlisemanist olayi degil ona benzer konular iste. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
nikini sil sen beyinsiz kiz yap bence |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
haklisin daa ama burada acilmayan konu yokki.degilmi? bak kac gündür bir tas asure tartisiliyor kimisi kina yaktim nasil cikar diyoer kimisi mazotu yere döktüm diyor  kimisi hangi ayakkabiyi alayim diyor felan filan yani. normal karsila arkadasim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
benim her konuya saygim var bunu bilmiyorsan ögren benim zorum kopya cekipte kendi yazar gibi gösterende anladinmi. sen her zaman aynisini yapiyorsun.yoksa kimsenin konusu ile zorum yok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
Alisirsin gardasim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
Bu gecenin talihlisi sensin demek ki anlasildi HOSGELDIN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
Ac bir edirne havasi dinle bosver gerisini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
Kesin sen bu gece lOTTO milyoneri olacaksin haydi hayirlisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
yok molotof kokteyl yedim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
sen benim tipimi sevmedin farkindayim yoksa burada en kötü konu benim degil bunu biliyorsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
benim yengem kesanli seni kesin sikayet edecegim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
cevabi beyza hanim vermis oldu. Burada saglikli bulamazsin benim gibi ona göre, benden demesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
tekrar oku prim yapmak icin veya tvde reklam yapmak icin sacmalayan sarkici veya star bozuntulari varya onun gibi birsey oldu bu actigin formun hic ama hic bir anlami yok ve icersinde hakaret var iyi oku dikkat et -----------------------SACMALIK SADECE aslinda cevap bile vermeme gerek yok ama.arkadaslarina hava atarsin ABDALOGLU bana cevap bile yazdi diye.bu kiyagimi unutma. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen |
adamin yazdiginda fazla bir sey yok neden bu kadar abartiyorsunuz ki.herkes bir seyler yaziyor burada.Eger ters bir sey ise admin veya mod arkadaslar siler konuyu.Gece gece biribirinizi kiriyorsunuz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!