|
|
|
ben niye burdayim |
Burasi bence nette ugranilacak en son yerlerden biri olmali.Buraya oyun icin girdigim bir sitenin bakima alindigi günlerde alternatif oldugu düsüncesiyle girmistim.Aslinda üye olurken anlamistim aktive etmene bile gerek yoktu nickini bastan savma öylesine bir site oldugunu daha o an anlamistim girdigimde yanilmadigimida anladim.Üc bes gün takildim sonra sitemizin bakimi tamamlandi tekrar döndüm ama o zamandir burayada özelliklede foruma bakmayi ihmal etmem.Neden dersen nedenide yok aslinda belki bu kadar kendini akilli zanneden insanlarin aslinda ne kadar zavalli ne kadar komik olduklarini görmek hosuma gittiginden belki,belki bak bu kadar insan var hic bir fikir üretmedikleri halde hic bir gelismeden haberdar olmadiklari halde gazetelerden dergilerden haber kopyalayip hayati yorumlayan ve kendine paylar cikartan ve delicesine savunan diye izlemek ve kendime hakli övüncler cikartmak icin geliyorum.
Aslinda bastada söyledigim gibi internetin en gereksiz sitesi bence ve bundanda eminim burasi cok gitmez yakinda biri anasayfaya kendi resmini asar admin beyde selamlamak durumunda kalir.. ----- Ululuk isteyen töreden ayrilmasin!!! |
|
|
|
|
|
|
|