|
|
|
ben niye burdayim |
selam arkadaslar ben burayi kullanmayi pek iyi bilmem ama takip etmye calsiyorum , benimde katkim olsun istedim yazanlari ve yazilanlari görün ce ne kadar ikilemlerimiz cok oldugu bir toplum oldugumuz kanim artti , evet soruyum -ben neden burdayim beklentilerim nelerdir -burda harcadigim zamanin karsiligi ne?? -burasi bana ne veriyor? umarim cevaplariniz samimi ve ictendir sanalin en güzel tarafi hesap verecegin bir kisi olmamsi korkusuzca düsünceleri dile getirebilirsiniz (ama biz kendimizide kandirabilen bir toplumuz-isbati: burda gereksiz ve luzumsuz yalanlara bas vurulmasi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
cok tsk ederimkatkin icin demek becerebilmisim ilk yazanda sen oldun simdi millet okusun desavue neden burdaymis ve akillarinca yorum yapmasinlar tsk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
taciz -------------
pis ispiyoncu,nolacak...... hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
sana kolay gelsin arkadas acik yaradan kimse ölmemis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
bu ama üstüne üstlük tuz da serpiyor yani..... 
yani isin kisadan,kestirme yolu : samata,girgir icin buradayim ben....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
bos olan vaktimde buraya girer bir kac kisile dalasir cikarim .. bakin zamanimizda insanlar sohpet edecek cani gönülden dost bulamiyorlar herkes kendi derdinde... o yüzden de iki laf olsun diye sohpet etmek icin burayi tercih edenlerimiz cok.. diger düsüncedekilere hic bise diyemem. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
benim birilerini takdigim yok ,muhatabimi ben secerim ama en güzel konulari bile bozdurmaya firsat veriyorlar ona üzülüyüorum ben istemedigmi okumam görmemmm ben istedigim icin burdayim ,o halde ben secmeliyim sanirim bizim milletin cogu yo cok merakli (arkasindan ne gelecek acaba) veya resmen kavga etmek icin burdalar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
senin gikini cikaramadiktan sonra ne diye bosa kürek cekecem ki ayol ? baska limanlara yanasmaya bakarim ben de o zaman....peeehhhhh  adimi tarih kitaplarina --deja nin gikini cikaramayan adam--olaraktan yazdirtmam !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
iyide arkadasim biz onuda beceremiyoruz real hayatda icini dökebilecegin birini bulmak elbetde zor yarin anlattiklarim acaba bana dönermi korkulari veya beni ne kadar anlayabilir korkulari ama burda o korkuda yok ama ne hikmetse selamdan sonra gelen ikinci cümlede yalan basliyor acaba bir site mi kursak kendin yaz kendin oku diye ???????? saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
kiz kismisi bi kerem sey olur.....iste,o söyledigin yüklemden. bunu bile bilmiyor yaawss....utan utan
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
kapaliymis beee.....buradan yazmicaktim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
tiklayim da, aciklayim dediydim....kapaliymis,napam..... 
neysem,sus artik....cocugun topic güme gidecek neredeyse,raydan cikmayalim lütfen  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
ya zaten o sohpet ettiklerini nikahina lacak degilsin, önemli olan su an yaptigimiz gibi iki lafin belini kirmak  ... hem burda kafa dengi arkadaslarimizda bazen tartisir bazen gülüsürüz yindede gecinip gidiyoruz. inan realden iyi. sirrini verme zaten senin sirrini senden baskasi saklamaz. sen bile sakliyamayip 2. sahisa söylüyorsan 3. sahisin duymasi normaldir  ... ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
senin icin bir -dullar kahvesi - acsam hakkindir derim katkilarindan dolayi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
bos ver baskalrini düsünmeyi ,önemli olan senin ne istedigindir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
anlatmak istedigimde buydu ...sen bu yolda yürüyeceksin farkli maksatlilar kendi maksadinda sorgulama gibi bir hakkimiz yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
niye burdayım! bildiklerimizi,uyguladıkarımızı sanal olarak da ifade edebilmek.. bazı bilmediğimiz konulardada belki edindiğimiz bilgierin çeşnisi olabilir mi araştırmasını yapmak.düşüncem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
katilim icin tsk en azindan niye burda oldugun cabuk anlasilirdi arkadaslarin katkilari kisa yolda ulasir sana . ....................... insanlarin farkliliklarini görü bunu kavga nedeni degilde bir zenginlik olarak algilayan bir toplum özlüyorummmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
tsk ederim katilim icin ama mesele ben degil katilan niye burda yani sen neden burdasin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben niye burdayim |
katilim icin tsk belki amacina daha cabuk ulasman icin yardimci olur bilgilerin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!