|
|
|
hayatin anlami |
sizin icin hayatin anlami nedir? (sinn des lebens) lebt ihr schon oder existiert ihr noch? ist das ziel des lebens, die fortpflanzung? oder eher ein friedliches dasein? wobi das eine das andere nicht ausschliesst! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
yoksa sizin hayatinizin anlami turkbase forumda hergün laf yetistirmekmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
benim icin hayatin anlami sadece tek unsurdan ibaret degil, her ferdin kendine göre anlam tasidigi hayati veya pesinde oldugu hedefleri vardir, simdi mesela hani insanlar zengin olmak isterler bu isin pesinde kosarlar, veya insanlar ünlü olmak isterler bunun pesindekosarlar, yada baska birsey, nedir? nedir senin hayatina anlam veren güc veya düsünce? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
güzel kadinlarla insanlara faydali olmayi düsünüyorsun demek, bravo sana!  yorumun icin tesekkurler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
eee mizah olmasa hayat zor gecer dimi! ein bisschen spaß muss sein.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
na ja , man kann heutzutage kommentare auf verschiedene art kommentieren, manche muss man sogar dekodieren wie es bei deinen yorums ist, also: du bist im leben hinter wohlstand und bildung oder wissen her! congratulations, eine sehr gute antwort, man kann nie auslernen! nur, was tut man wenn man den gewissen wohlstandsstandard den man sich wünschte erreicht hat? will man dann noch mehr wohlszand |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
volkan volkan volkan was habe ich dir getan dass du mich so respektlos behandelst? ich mach dir ein angebot dass du nicht abschlagen kannst: hol dir ein benziner, dann brauchst du nicht warten bis dass der motor warmläuft |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
manchmal ist weniger mehr, du hast wieder mal recht |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
huzuru bulmak, oda güzel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
benzinli araba al diyom, hani cok beklemessin motor isinana kadar diyom, tosunluk cagindan ciktim be usta, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
du hast wohl ne gewisse gabe die dir immer das richtige sagen lassen tut, weiss ich nicht, ein genie hat mal gesagt : kluge männer wissen dass frauen immer echt haben, aber nicht alle frauen haben recht |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
topluma pozitif anlamda katki saglamak diyorum ben buna, bravo, aleyna gercekten herkes icin gecerli olamsi gereken bir hayat veya varlik anlami, cok mantikli ve iyimser |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
demekki biraz yetenek pesinde gördüm seni sara, bu durumda sana sunu söyleyeyim, her insan yetengi olan bir iste dahi, bu isi kendisinden daha iyi yapan birisini görecektir ve bu isi kendisinin baskalarindan daha iyi yaptiginida görecektir. isin asli, bence, bu durumlarda iyi erdemlerini kaybetmemek. sence kalici bir eser, sadece sanat eseri olmasimi gerek yoksa coluk cocukta, yada örnek bir yasam sekli, en azindan cevrendekiler icin bir eser teskil edermi acaba diye sorma niyeti hissettim! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
du bist die frau die "das brain" hat meine teuerste, und solche frauen haben in der regel immer recht. ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
Hayatın anlamı,kimilerine göre bu dünyaya gelip; Ölünceye kadar bu dünyaya geliş amacını sorgulayıp kendince bahaneler uydurmak! Yada yaşamın yiyip içmek,giyinmek ve sadece zevki sefa alemlerine dalmak yada sadece bunlara ulaşmak için hiç sorgulamadan kendi için yaşamak! Yada kendini Don Kişot yerine koyup yeldeğirmenleriyle bile savaşarak yaşamına anlam katmak! Bana görede geldik, yaşıyoruz işte öylede böylede bazen anlamlı, bazende anlamsız! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
meinst du vielleicht einen mittelweg finden zwischen allen extremen? das ist es was einen vernunftigen menschen ausmacht! nur wie man weiss ist 100 prozentige vernunft auch nicht vernunftig, also muss man wo notwendig, auch mal extreme wege gehen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
bahanelerle ve asiri eglence ugraslariyla gafil yasamak, veya hayati ve zamani iyi görmeyerek saf yasamak mantikli degildir. anlamsiz yasamaya ben yasamak demem, man ist entweder mitläufer oder originator oder initiator einer handlung. yaptigin seyin insanliga ve zamanin degerlerine yararli ve uygun olmasi gerekir mi diyorsun? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
eee bence tüm insanligin bir eserden nasibini almasi icin edisonlar her sene yetismiyor. ama inan bana bir eserden sadece cevrendekiler dahi nasibini almis olsa bu büyük bir basaridir. onun icin bu hedeften hic vazgecilmemesi gerekir diye düsünüyorum. o kadar da olmaz bir sey degil bu eser birakma isi... vazgecme devam et |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
es ist nicht alles materiell lady, dass dir jemand recht gibt ist eine art kompliment! und frauen lieben komplimente , oder nicht? weiss ich nicht. ich hab meine fusion schon vor jahren bekommen, es hat mir nicht geschadet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayatin anlami |
senin icin hayat insani duygulari doyasiya yasamak ve gercek özgürlük icin savasmak diyorum ben buna, buda güzel sana bir tavsiyem olacak, neden yasadigin duygulari bir romana aktarmiyorsun? böylece yasadiklarin duygulari ve zorluklari paylasmis olursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!