|
|
|
en azindan bayanlara saygi |
katiliyorum. yapiyorlarda.. ancak dedim ya zehirli mantar nasil ürer ise. bu adamin nickleri de öyle. her gün baska nick ile karsimizda. ve ayni resmi koyuyor.. yani ben yine geldim misali.. anlatabiliyormuyum? ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya üstadim. bu adamin her nicki siliniyor. ama geri geliyor. her geldiginde de uslansa gam yemeyecegim. yine ayni. yine küfür. ona cevap veren herkese küfrediyor. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadiya üstat ama benim bildigim kadar bi yazlim olmasi lazim birden fazla nice izin vermiyor cünki bu sitede olmasi lazim yoksa vatandas kirtana email adresi almasi lazim cünki bildigim kadariyla bi email bi kere kullaniyor ayrica email aktiviren code gelmisi lazim degilmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ismin gecti. ismini anan kisi zaten malum. onunda küfürlerini az görmedik forumlarda. burda fikre karsi gelenlere küfür ediliyor. acizlikten baska birsey degil. ben, insanliktan nasibini almamis birinden bahsettim aslinda burda isim vermeyerek. bu insan konular aciyor ve konuya her cevap yazana küfrediyor.. tarafli tarafsiz herkese. yani madem yazdigi konu kendisinin düsüncesi gibi dogru ise neden acar ve insanlardan yorum bekler? insanlar ona yazdiginda öyle seyler yaziyor ki akla mantiga sigmiyor. ve onun ne mal oldugunu anlayip cevap vermeyi kestiginde ise, bu sefer ziyaretci defterine saldiriyor. ama kendinin ziyaretci defteri kapali hep.küfürleri bayan erkek dinlemeden savuruyor. insanlari hep birden cok nicke sahip diye sucluyor ama onun bilinmez nickleri var. bu küfürlere karsilik kisiler ona forumda cevap vermeye calisiyor. o zamanda onun istedigi oluyor. herif manyak. makine gibi, kim yazsa küfrediyor. iste anlatmak istedigim bu. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet, kimi kastettigimi anlamissin. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burdaki adminlerde malesef is yok... ziyaretcisi bu kadar cok olan bir forumda bu isi adam akilli takip edemiyorlar.. Bazen forumlarda küfürler havada ucusuyor ve o sayfalar günlerce yerinde kaliyor...
Bunu adam akilli takip edecek eleman yerlestirmeniz gerek.. ----- Ölümlerle eglenen Tunc yürekli TÜRKLERIZ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatirlarmisin?? seni bana, beni de sana benzetmisti. ikimize de küfürler etmisti... yani anlayacagin herkese basmakalip sözler sarfediyor.. admin ve modlari bunlari görüyor nartallo. ve gerekeni yapiyorlar. zehirli mantar misali nickleri var. üreyip duruyor.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet, biliyorum... sizofrenik paranoyak bi durum... ----- Ölümlerle eglenen Tunc yürekli TÜRKLERIZ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haa bu arada ... acaba ben senmiyim?? ----- Ölümlerle eglenen Tunc yürekli TÜRKLERIZ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslinda ona göre onun karsisindaki herkes sadece 1 kisi. hep nick degisip karsisina cikiyorlar. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb de 2 kisi var zaten o ve karsisindaki... ----- Ölümlerle eglenen Tunc yürekli TÜRKLERIZ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forum, paylasmak icin vardir. insanlarin fikirleri ile birseyler ögrenmek icin en güzel yol forumdur. cünkü hepimiz farkli insanlariz ve kisilerin fikirleri bizleri bir olguda birlestirir, her ne kadar ayri olsakta.. bir konu acildiginda amac karsi fikirlerinde alinmasidir. öyle degil ise acilmamalidir o konu. yani insan pc satin aldiginda insanlara da küfür etme yetkisini satin almiyor. ama bazi kendini bilmez, insanliktan nasibini alamayan kisiler bunu öyle saniyor. bayan arkadasa hemde agza alinmayacak küfürler sergiliyor ve kendini de hakli cikariyor. küfrün neresi haktir ki? umarim dedigin gibi basini iki elinin arasina alir ve ben kimim der.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nick ismi yazmak yasak forumlarda. kisiye hitaben konu acilmaz. bu yüzden nick ismi veremiyoruz. ama insanlar neden öyle bir yola basvururlar onuda anlamis degilim. bir nevi psikolojik rahatsizlik diyelim. yada aile terbiyesi. yeterince terbiye görmeyenler yapar diyorum.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi ki kaciriyorsun derim sana. yoksa küfür edebiyatin cok gelisecekti.. bu da hos birsey olmayacakti.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kisilerin insanlara saygisini beklemiyoruz.. kendilerine saygilari olsun yeter. allahi taniyor olsalardi zaten bu yola basvurmazlardi.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en dogrusu da bu zaten. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendisine saygisi olanin ceveresine de saygili olmasi sözkonusu zaten. cünkü kendisine yapilmasini istemedigi hareketi baskasina da yapmazlar. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tek kisiye indirgemek dogru olmaz lafo.. ama bu konuyu cok önce acmistim. o anda öyle seyler oldu ki bu konuyu acmak zorunda hissettim kendimi. yoksa cesitli nicklerler gelip bir yani melek, öteki yani seytan olan cok kisiler var burda. hatta bayan nicklerine sahip erkekler dahi mevcut. bunlarin hepsini ele alsak zaten bitmez bu dava.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forum kanunlarina göre isim vermek yasak. kisiye dair konu acmak yasak. gb kapali olmasa yazardim. ancak burda o kisiyi söyleyemem. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!