|
|
|
en azindan bayanlara saygi |
arkadaslar, forumdaslar... son günlerde farketmissinizdir. bir ahlaksiz türedi ve tüm herkese küfür ile saldirmakta. sizlerden ricam lütfen bu kisiye bulasmamanizdir. insanlari farkli nickler tasidigini iddia ediyor ama onun bilinmez sayida nicki var. ve konu aciyor. acilan konuya cevap veren herkese küfrediyor, hakaret ediyor. konu hakkinda yazmiyor sadece kisilere düsüncelerinden dolayi küfretmek icin aciyor konulari.. bayanlara bile agza alinmayacak küfürler ediyor. sizleri bu konuda aydinlatmak istedim. dilerim o kisiyi kaale almaz, ona cevaplar vermezsiniz... saygilar.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forumlari okursan görürsün. hem tüm forumdakiler biliyor aslinda. bu forumu da mod arkadaslar görsün diye actim aslinda. yoksa özelden sikayet etsekte pek dikkate alinmiyor.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizde okuyoruz kimler ne yaziyorsa, ama sizin bahsettiginiz gibi son günlerde bayanlara küfreden birisine sahit olmadik. Bir örnek verseniz diyoruz, belki gözümüzden kacmistir!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kim olucak eftall bozuntusu ve onun hocasi ergenekon61 nikiyle giren sahis, birde serefsizin öndegideni crusader var---dikkat edin crusader , hacli askeri demek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forumlarda sahsa karsi konu acmak yasak. bu yüzden isim veremiyorum. ancak simdi su anda acilan konulara bir göz atarsan kimin oldugunu görürsün. kimseyi zan altinda birakmiyorum. kaldiki her kim küfür ederse zan altinda kalsin. yani buna sevinirim. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben forumda küfür edilmesin diyorum sen ise küfrediyorsun. normal mi bu simdi??? ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi aktiv olan konulara bakarsan anlarsin arkadasim ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serefsiz ve bozuntu küfür degildirki yahu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben imandan burda hic bahsetmedimki, imanimi burda paralamam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Küfre en güzel cevap Küfür yapılan yere girip yorum yapmamak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisiye hitap olarak söylersen tabiki küfür olur. birileri sana bu kelimeleri sarfetse tepki göstermezsen anlarim ki küfür degildir. ancak serefsizlik en kötü küfürdür.. bir insanin serefinin olmamasi, yasamasininda öneminin kalmamasi anlamini tasir cünkü.. ne icin yasayacaksa artik o kisi... ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bütün konulara baktim zaten, ama küfürbaz birisine rastlamadim. Sahsi bir sorununuz olmasin o kisiyle?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mertvecesur arkadasimda bilyior burdaki küfürbazlari |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süpersin abdi. evet malesef var. ama aralarinda bir kisisi cok fazla... ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bende bunu dile getiriyorum. arkadaslar buna uyupda yazmasinlar diye bu konuyu actim. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ustat güzel yazmis iyi yazmisinda direk gidip neden bunlari modlarada msj yazmamisin hazir bi konu var bende bi sorun ama özel msj gelmiyor bazi arkadas gönderemiyormus bu okuyon olursa bana bi yardim etsin yada özel bi msj göndersin bakayayim hakkaten olmuyormu diye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üstadim, sikayetler bosa. adam zehirli mantar gibi. her gün nickler degisiyor. inan forumu okuyamiyorum onun yüzünden. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e tamam iste tamda üstüne basmisim ben bu insanlarin o laflarla, sanki o laflar onlarin nüfus cüzdani gibi, bende anlamiyorum nasil yasiolarsa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herneyse frii.. bu küfürlere kanip onlara bu imkani vermemek gerektigine inaniyorum.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu kimse takip etmiyormu sonucta ipsi buraya kayitolmuyormu ayni iple kactane nick alabilirki desene base kimlere emanet |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!