|
|
|
Yorumsuz |
O zaman ne yapmak gerkiyormuş Zıraat odasında zırai bilgileri olan (zıraat mühendislerinin)bilgi vermesi gerekiyormuş Yoksa sadece Türkçe bilinen bir ortamda,İngilizce konuşulup, konuya Fransız kalınırmış. Valla benim rahmetlik kafam kendi kurduğum cümleleri bile anlamaz oldu Sahi ben şimdi ne anlattım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Aslında çokta kibar sayılmam Yeri gelince bende küfür ederim Ama içimden Yada duyurmadan Bir şey değil görevimiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
böyle konulari hic okumam pardon muz muz ajdar gibi konu ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Okuyup okumamak tabiki sizin tercihiniz ve hakkınız Tabiki aynı zamanda, sizin tabirinizle muz konuları açmakta benim tercihim ve hakkım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Selam Yine tahammül edebilinecekleri almissiniz, Bunlar forumda yazilanlar,Bunlarla hizini alamayip özele daha okkalisini yazanlar var. Bu kisiler belli,herkes taniyor.Ama cok nick degistirdikleri icin kamufle oluyorlar. Küfürsüz ve hakaretsiz,sayginin hakim oldugu,seviyenin hic düsmeyecegi bir forum dilerim. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Aklımın yettiğini, dile döküp, klavyeyle buraya yolladım Sürçü lisan ettiysem affola |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Her zamanki gibi haklısınız Yok saymak dediğiniz gibi daha çok yaralar Ama bazende böyle davranmak lazımki, silkinip kendine gelsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Sevgili Aybiice birazda saatin ilerlemesi ve uykumunda olması sebebiyle ne anlatmak istediğinizi anlayamadım. Lütfen biraz açarmısınız? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Selam Gönül tabiki onu istiyor Ama hepimiz insanız zaaflarımızla birlikte Tartışma farklı fikirleri irdeleme açısından bizi ileriye taşır Bazen bizim düşünemediğimiz şeyi çok zıt fikirliden öğrenebiliriz. Sadece çok sinirlendiğimiz zaman yazmayalım diyorum Çünkü sinirliyken yapılan yorumlar Konuya yarardan çok zarar getiriyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Tüm katılımcı arkadaşlara değerli yorumlarından dolayı teşekkür ederim Tüm yorumlayan ve okuyanlara iyi geceler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
ama ben küfür etmiyorumki
birkac kez kendimi kaybettim ama sonradan pisman olup özür diledim
ben ignelerim, dalga gecerim, gülerim vs vs ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
ich kann kritik vertragen
----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Ben size zaten siz küfür ediyorsunuz demediğimi belirttim Sadece kavga tuzu biberi dediğiniz için Farzedelim babında yorum yaptım Zaten ben sizin küfürlü yorumlarınızı okumadım Ettiysenizde okumadığım bir konudaymış demekki Kim küfür ediyor diye şahıs olarak takipte etmiyorum Onun adını ezberleyinceye kadarda Çok küfür eden nikler silinmiş oluyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Bu sanal acayip bir yer. Yada ben ciddiyeti fazla mı abartıyorum, ne bilmem? Burada edilen küfürler bana edilse, her halde normal olan tansiyonum tavan yapardı. Anladığım kadarıyla küfür edende,küfür edilende işi pek ciddiye almıyor. Yoksa benim konu metnine almadığım güneş yüzü görmemiş küfürleri reel hayatta birbirlerine kullanacak olsalardı, kesin bizim kültürle yetişmiş insanlarda cinayet sebebi olurdu. Bazı tartışmalarda tansiyon aşırı yükselebiliyor O yüksek tansiyon olan zamanlarda cevap yazmadan önce iki kere(daha fazla değil)düşünüp,olmadı biraz hava alıp,sonra yazarsak belki daha az hasara sebep oluruz. Araya hakaret yada küfür girince ne kadar haklı olunursa olunsun, konunun inandırıcılığına gölge düşüyor. Ve nihayetindede konu siliniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Yeri gelince bende kızıyorum Ama kızarken gaza değil yumuşak yumuşak frene basıyorum Gaza fazla basarsam karşımdakine çarparken kendimde zarar görebilirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!