|
|
|
Yorumsuz |
Yaş ortalaması sanırım 35 ve ortalama okur yazar seviyesi yine sanırım lise civarında olan üyelerin bulunduğu, bir platformda geçen ve aslında geçmemesi(yorumsuz dedim, yinede yorum yaptım) gereken sözler. Umarım banlanmam,bunlar benim değil,bu platformda tartışan bilgisayar kullanabilen medeni insanların tartışma,fikir üretme ve birbirlerine hitap biçimleri. Tüm okuyanlardan özür dileyerek yazıyorum. Ezik Yalaka Deli Hergele Zavallı Şaklaban Boşkafa Mal Gerizekalı Budala Pislik Zındık Zilli kadın Hippi kılıklı dalkavuk Seni adam ederim Ciğeri beş para etmez adam Dengesiz mahlukat Kütük,odun gibi yakarım seni Seni evire çevire döverler lan İt ürür kervan yürür Kapımızda it olamazsın Karaktesiz pislik İmansız herif Pisttt bücür Beyinsiz mahluk Pisikoloğa git manyak Sokak mahlukatı Bidon kafalı Şerefsiz köpek Dansöz gibi kıvrananların partisi Kendini mala bağlamışsın(ne demekse buda) Lan maymun Budala herif Defol git Ne oldu bir yerine laf mı battı İt soyu Kancık it Hırla dur Ucuzsun Falloş gibi olmuşsun Çüş oğlum Ulan şerfsiz Ulan namussuz Vatan haini köpek Sığır oğlu sığırlar Ve bunlara benzer daha birçokları... Ve sizlerinde okuyup, görebildiği, belden aşşağı, buraya almamın abes kaçacağını düşündüğüm küfürler kullanılıyor. Lütfen biraz empati kuralım(yine yorum) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Böyle gelmiş ama, birazcık sağduyuyla böyle geçmeyebilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
yukarda bazi laflar bana ait. sunlar:
boskafa mal budala
seni adam ederim
kütük odun gibi yakarim seni
seni evire cevire döverler lan
it ürür kervan yürür
ne oldu bir yerine lafmi batti
ucuzsun
bunlar bana ait, ve yukarida yapilan hakaretlerin hemen hemen hepsi benim sahsima yapildi. kiyaslatirirsak beni deil onlari ayiplamak gerek, ben gene kendimden gurur duyyorum, o laflara karsilik sadece bu laflari kullanmaktan. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
nein das ist falsch. cih zahl nicht mi gleicher münze zirück, wenn ich das tun würde müsste ich über all die frauen in deren familie rutschen, nein das habe ich nicht nötig. dagegen sind die sprüche die ich benutze eher harmlos. dieeeee sollten sich mal was schämen, die haben einfach nicht die intelligenz eine vernunftige argumentation auf die reihe zu bekommen und helfen sich dabei mit beschimpfungen um den andern gerecht zu werden oder gar überlegen zu wirken. so nu wer ist hier der asi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
arada desarj olmaya iyi oluyor
cok ileri gitmedikce biraz kavga forumun tuzu biberi ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
ich wette mit dir, dass wenn die leute nur sprüche benutzen wie ich sie benutze, dann würden die diskussionen kaum auffallen!!!!!!!!!!11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
bereinigen? meine sprüche haben nix verdreckt!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
hahahahha daha hala hakaret diyor yahu hahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Gerçekten bunun sebebini neye bağlayacağımı bilmiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Okuya okuya alışacağız gibime geliyor. İlk okuduğum zamanlar şoke oluyordum. Şimdi gülebiliyorum bile |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
İnanınki kimin söylediğine bakmadım bile Açtım forum konularını bir okuyayım dedim Bir değil iki değil,küfürler,hakaretler hemen hemen her yorumda olunca Ve bu bir kaç konudada olunca ne oluyoruz dedim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Ben yinede okuyorum politik bölümü Çok değerli ve yararlı,bilgilendirici yorumlar yapan arkadaşlarımız var Küfürlü topikler silindiği zaman, bu değerli yorumlarda güme gidiyor, buna üzülüyorum ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Belkide haklısınız,ikinci hayat Hatta gerçek hayatımızı burda yaşıyoruz Belkide olmak istediğimiz kişiliği burda rahatça sergiliyoruz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Tabiki tartışılsın Deşarj olunsun Ama bir düşünün bakalım hadi siz küfür ettiniz deşarj oldunuz diyelim Peki küfür yiyince neler hissediyorsunuz O zamanda fazla elektirik yüklenipte,kısa devre olma ihtimaliniz ne? Sizin küfür ettiğinizi söylemiyorum sakın yanlış anlamayın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Sizin küfürlü yorumlarınız çok geride kalmıştı Ben güncel olanları seçtim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Ben özümüzün iyi olduğuna inanıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Peki siz ne amaçla kullanıyorsunuz diye sorsam Çok özür dileyerek Mesela köpek yada solucan birer hayvan adıdır Kuş,kanarya,kelebek ve aslanda birer hayvandır. Köpeğin yada solucanın, birer hayvan olarak kendilerine söylenmesi hakaret olarak algılanmasada Bir insanın olmadığı bir canlıyla tabir edilmesi(köpek,solucan gibi)hakaret olarak algılanabilir. Niyet önemlidir Sizde kullanılan sıfatın ne anlam ifade ettiğini benden çok iyi bilirsiniz. Çünkü çok zeki bir insansınız. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Üzerime alınıp sizede teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Üzülmeyin sizde Kurun internette sosyalist bir devlet ilk tebanız ben olacağım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumsuz |
Bundan önceki yorumu size yazmıştım Kendime göndermişim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!