|
|
|
Slm arkadaslar , siz ne düsünüyorsunuz.. |
amacina ulasamdi hic bir sevda sonsuza dek dönde bir bak sevdalara ne ferhat sirininde nede mecnun leylasinda Bir mukabil saygilarina . . . . Gönül dostu ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak ne güzel dedin Birazcik ... O birazcigin fazlasida var .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birisi ilk adimi atacak ama degilmi . . . .
karsi tarfi beklemden sen söyle . . . .
yoksa bahcandaki güllere konarsa baykuslar
ötmez olursun, bülbül olsanda . . . ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende anliyamadim ya.. Severek,sevdikleriyle,tabiatla mutlu olmak varken.... Bu aciyi biz kendimiz icat ediyoruz galiba.. Profilin acik ve müsaaden imzaliysa tacin hazir. Kralicemiz tacsiz kalmasin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bülbül ötmez görmeden gülü.. Gül acmaz görmeden bülbülü.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yüce dagbasinda kar yiyeyim mi  Yar senin derdinden eriyeyim mi Askin zinicirini taktin boynuma  Kiyamete kadar sürüyeyim mi 
Ilk adimi atcen, harun agbey . . . . yoksa boynunda o sevda zinciri . . . . düsünmesi bile zor . . . ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aski sormuslar güle.. Ben burdayim demis gülerek günese.. Bülbüle sormuslar aski ben burdayim demis bakarak rüzgara.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok.müdürümüzün imzasi sart.. Buradayim daha..Yarin nasilolsa spätschicht,keyfim yerine geldi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Attigim adim nereye gidecek.. Aldigim cevap beni nereye sürükleyecek.. Dag gibi sever .. Kar gibi eririm .. Sevgimi gönlüme gider ... Ayla dertlesirim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuyu dibi tasl’olur Öksüz gözü yaşl'olur
Netcen anayı babayı Yar kokusu başk’olur
bilmem anlatabildimmi . . . . ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana ne Mecnundan ,Leyladan Sirinden, Ben seversemki, öyle bir severim derinden.. Dünyanin civisi cikar,oynar yerinden. Bize aski ögretemez onlar. Saygilar bu gecede benden olsun.Iyi muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yar kokusu baska olur.. Acisida tatli olur.. Aglarken ne derdini sorar ne de yüzüne bak el kizi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eyvallah gönül dostu . . . . Sizlerle beraber olmak bir ayricalik . . . . memleket ayirt etmem bilirsin, severim herbir yeri ayri güzellikde . . . . sana bir efe oyun hediye edeyim memo kurban . . . . Haydi sefan ola . . . . Yerinde durma ama, yoksa vebal birakirim bak . . . . 2.00 dan itibaren haydeeeeeeeeee ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liebe ist ve yetisemedigim digerleri bu sanirim tekerleme olsa gerek . . . . türkcesini alabilirmiyim . . . . anlamadimda . . . . pardon sen kendini anlamiyordun, dogru ya. . . . ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okey... Tacli bir daha güzellesecek arkadasimiz.. Müdürüm bile taniyamiyacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yine gecen seferki gibimi olacak. yanlis yapmiyayimda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen dalarsan muhabbete,Memo yetisemedi..Özür.. Kralicemiz 1-2 gün tacsiz gezsin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekkürler efe gardas. Severim Sümeri.. Nede olsa kanimizin yarisinda efe kani dolasir. Ne nereli oldugun marifet,ne ne kadar okudugun fazilet.. Sen sen ol.Kirma kimseyi,diline gözüne hüküm et. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biz insanimizi ayirt etmeden ne ve nereli olduguna bakmadan seviyoruz. Bizki yaratilani seviyoruz, yaratandan öte . . . . Eyvallah gönül dostu . . . . ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!