|
|
|
Bizari Gül'izarimdan.....yesermeyi arzu edenlerim |
hayatin bir kösesinde.....öylesine.....tekbasina....yorumsuz..... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizari Gül\'izarimdan.....yesermeyi arzu edenlerim |
Maddi olan beraberliklerde huzur arayanlara bir nebze olsun kisa ve öz bir yazi...bugün gecici ve unutulan beraberliklerde huzurlu oldugunu iddia edenler ne kadar mutludurlar sence... Etrafinda binlerce insan olmasina ragmen kendini yapayalniz hisseden nice insan var... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnizlik____ Caresizligin ILK denemesi___ Ardindan__________ karanliga meydan okumasi gibi kimbilir, belkide caresizlige meydan okumak gibi sakin bir kafa, duru bir düsünce, SADE bir durus günlük hengame icerisinde, nüfuz edemediklerimize yönelis bir parca olsun kalbimize hakkini verme onu gözetme, "buyur hakkina girdim" demenin sessizce, köseye cekilisi selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klasiklesti mi diyorsun, Can'in bu haller...evet, haklisin galiba...ancak burada anlatilmak istenen farkli bir konu.. Yalnizlik kimi zaman olumlu neticelerde dogurur, düsünene, düsünebilene... Kac zaman oldu, icimizi dinlemedigimiz ve kac zamandir dinliyoruz nefsimizi...ne adina ve nicin hareket ediyoruz, ölcü nedir, dayank noktamiz var mi..? Leyla'dan gelecek bir gülücüge, girdigimiz kisilikler kactir ve MEVLA icin kac dil döktük acaba? selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O'nu bulan neyi kaybeder, O'nu kaybeden neye sahip olur... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dost istersen Allah yeter... Rehber istersen Muhammed yeter... Nasihat istersen Kuran yeter Ibret istersen ölüm yeter... Bunlarda yetmezse Cehennem yeter... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam caannn . . . . selam olsun gönül dostuna . . . ve diger gönül dostlarima . . . .
Yalnizlikla yesermekse . . . . Siyah gözlük camlarinin arkasina siginip . . . aglayan gözlerimi kapattim. . . . titreyen ellerimi cebime soktum . . . .
Birtek akan gözyaslarima care bulamadim. ! ! !
Kactim seni hatirlatan herseyden. . . . O cok sevdigim resmini bile yirtim. . . . Unuttum gözlerini,sarap deryasinda yüzerken. . . .
Kirdim attim dinledigimiz o eski plaklari . . . . Sevdanin bagrina bir kursun attim. . . . Cikardim hafizamdan ismini . . . .
Yalandi sevdigim tüm söyledigim. . . . Sen bana unutulmaz anlar yasattin. . . . Ey masal diyarlarinin nazli cicegi . . . .
Bu arada herkese hayirli geceler diliyorum . . . Muhabbettiniz sen ola.
Efe ----- Adam gibi adam, ne hikmetse adam gibi sohbetten irak . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..Mevla icin akar elbet... ..gözyaslari..... bizi yaradan . . . . yalniz kalmayalim diye yalan dünyada . . . . yaratmis güzellikleri bizler icin . . . . yarenlerde degilmidir . . . . yaradilan . . . . onlar üzdügü zaman . . . . degilmidir gözyaslari. . . . Allaha olan sikayetimiz . . . . Hani cehennem dedinde . . . . oralar zaten belli . . . . Vahim olani inanipda . . . . inanmamak icvin diretenler . . . . Mevlamizin askina . . . . ben onlar icin bile agliyorum . . . . zaman zaman . . . . Yarsiz bu dünyanin kahri cekilmiyor . . . . hani bilirsin . . . . Küsme gönül dostu küsme hemen . . . . Leylasizda olmuyorki . . . . Efe
----- Adam gibi adam, ne hikmetse adam gibi sohbetten irak . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dünya bir sermaye, önümüzde iki yol var...Üstad Necip Fazil'in ifadesi ile Hersey akar: su, tarih, yıldız, insan ve fikir. Oluklar çift; birinden nur akar, birinden kir... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayirli geceler hepinize dostlar , Sonra görüsmek dilegi ile. . . . Efe ----- Adam gibi adam, ne hikmetse adam gibi sohbetten irak . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizari Gül\\\'izarimdan.....yesermeyi arzu edenlerim |
Elbette, katiliyorum...bu anlamda herkes üzerine düseni yapmis olsa, öyle tahmin ediyorum, bir cok sey düzelir lakin bizler basta olmak üzere her seye bosvermis durumdayiz... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insallah bi yanlislik olurda kötülerle ayni yere gitmessem... güzel kardesim, bu sözünde maalesef bir yanilgiya düstügünü görüyorum...bir kardes olarak hatirlatayim, Rabbim asla yanlis yapmaz ve zulmetmez... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rabbim daim dogrulardan ve dogruluktan ayirmasin Can kardesim... Nasip olur bendeniz gidersem senin elinden tutarim, seninde ayni seyi benim icin yapmani bekliyorum... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amiiiinn, canimsin CAN'im...Benden de sana söz Rabbim nasip ederde ben gidersem önce ve cennetliklerden olursam, Rabbimden seni de isteyecegim...
selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insan dogar, ölmek icin...insan yasar ölmek icin, insan ölür kavusmak icin...neticede ebediyet varsa, yalnizliga raziyim... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kula Bela gelmez Hak Yazmadikca Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin, bilmukabil... Onu bulan neyi kaybeder, Onu kaybeden neyi bulmustur... selam ve hürmetlerimle... ----- Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!