|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Arkadaşlar herkesin farklı bir görüşü var olduguna inanıyorum ben kısaca kendim kısa bir cümleyle başlayayım.Yaşamak elimizde değil ama değerlendirmek elimizde!Ben degerlendiriyorum bunu kısa kısa cevap vererek açılımını yapıcam... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Insanlara pozitif enerji verdigime inaniyorum. Genelde güler yüzlü pozitiv bir insanim. Herkeze yardim etmeye calisiyorum. Kim olursa olsun birisine yardim ettiyim zaman kendimi cok daha iyi hisediyorum.
Herkezin bir özelligi dünyaya getirilis sebebi var mutlaka.. önemli olan bunu kesvedip deyerlendirmektir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Kendinle barışık birisin bu çok güzel bir durum.Ahiret bilinciyle yaşamayada çalışıyorsun,Diğerleri sadece kar taneleri, hepimiz dünya'ya ebidi hayatımıza yön veren sınava hazırlanmak için geldik, Allah'a kulluk etmek için, burada yaşadığımız hayat çok kısa bunu unutmamalıyız.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
nicin yasiyorum..hayat herseyiyle iyisiyle kötüsüyle herseye ragmen güzel oldugu icin..ayrica varligima ihtiyaci olan insanlar oldugu icin yasamam gerekiyor..onlar benden vazgecmedigi icin bende yasamaktan vaz gecemiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Yaşamak zaten vazgeçme gibi bir şansımız yok,zaten bu dünt-yada çok kısa misafir kalacagız,bunu böyle düşünelim. senin varlıgına ihtiyacı olan insanlar var unutmaki sevgilin olacak kişide bunu anı beklemekte varlıgını biliyor ama hala karşılaşamadınız.Bababnı biraz kulak ver küçük aşk sırlarını paylaşman gereklidir düşündügün insanla mutlu olamıcaksın onu düşünme bile,geç kalınmış bir fal idi bu bu arada onuda söylemek istedim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
evet haklisin kim bilir nerde kim bekliyor beni  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Ahiret günümüzü de düşünerek yaşamalıyız, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Bunu bilgini düşünmüştüm zaten yazımın sonunda virgül ,bırakmıştım sizde gerisini tamamlayın diye.. saygılar sevil hanım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
yasamak icin sakaydi tabi tek bildigim bosu bosuna yasadigimiz nekadar yasarsan yasa gidecegin yer belli ve götürdüklerin. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Allah'ın varlığına ve birliğine inananların büyük günahlarının affedileceğinin müjdelendiği ve Kur'an'daki Bakara Suresi'nin son iki ayetinin (255 ve 256. ayetler) de burada kendisine vahiy edildiği rivayet edilmiştir.Yani demek istedigim ahireti düşünüm yaşarsak boşa yaşamayız gidecegimiz yeri biz secelim sevaplarımızla cennetin kapısını arayalım... Tabiki ne yaşarsak yaşayım burda kalacak yanlız burda kalacak olan maddi hayatımızdır.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Ölüm sadece bir başlangıç neden korkalımki,diger dediklerinde haklısn. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
berko kimse ben cehenligim demez diyen varsa ciksin . herkes ben cennete gidecegim diye düsünüyor oysa ne hazirladikki ne götürelim. allah ahireti icin yasayanlardan eylesin bizleri. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Ayben ben yaptıklarıma bakarsam bugüne kadar günahları daha çok dur diye düşünüyorum,yani cehenemligim diyoru.İnş bende ahirete giderim cennete... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Kendini çok sevdigini hayattı çok sevdigini şiir gibi anlattın bizlere tşkler.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Hoşgeldin kuzum dini açıdan bakmassak dediklerin çok dogru zaten dini acıdan mutabıkız herkesle, Diger nedenlerimizi merak ediyordum sende sebebni anlattın evlatları için dedi inş hayırlı evlatlarını güzel noktada bırakırsın... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Çalışmak diyorsun hep hayatım... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
ben dedim kimse ben cehennemligim demez,gel görki bütün tb oraya hazirlik yapiyor berko bile oraliymis  sen hic yorma gendini yanlis yere tikladin azrail nickli arkadas yok sanirim ben kiyamiyom can almaya. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Tabi başta bu olmalı.zaten bu dini inancımızn dışındakilerinden bahsediyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niçin yaşıyorsunuz? |
Selam mutluca bey aslında benim mutlu olabildiklerimde sen mutlu olabilirmisn.yada tam tersi seninklilerle ben mutlu olamayabilirm.bence böyle düşünmelisn yaşadıgımız hayat farklı çünki herkesinki farklıdır.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!