122 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.11.10, 14:55 Nr.: 1 Antworten

Rüyalar

Rüyalar tamamen bilinçaltı ile ilgilidir. Bastırılmış duygular ile, yani mesela bir şeyden çok korkuyorsanız onu rüyanızda görürsünüz. Bir şeyi çok istiyorsanız onu rüyanızda elde edersiniz. Gerçek hayatta yapamayacağımız şeyleri biz değil beynimiz bilinçaltımıza iter. Beynimizin bilinçaltına ittiği bu şeyler ancak 2 şekilde bilinç haline gelir; 1.Hayal etme 2.Rüya görme. Bunun dışında bilinçaltımızdaki şeyler bilinç düzeyine gelmez. Daha doğrusu rüyalar bedenin kendisini tatminidir.

Rüyada gördüklerinizi yaşarmısınız genelde... Rüya görmeyen arkadaşlarımız varmı? sık sık aralıklarla aynı rüyaları görürmüsünüz?

0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 15:03 @yaban-gulu Nr.: 2 Antworten

Rüyalar

Bilinçaltınıza yerleşmiş, geçmişe ait yaşanmış olayların üzerine yorum yapmıyorsun,bu olabilir rüya görmene engel başka sebeblerde var tabiki,Rüyalar tamamen bilinçaltı ile ilgilidir. Bastırılmış duygular ile, yani mesela bir şeyden çok korkuyorsanız onu rüyanızda görürsün.

peki hatırladıgın rüyalar saçmamı oluyor?

0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 15:04 @berko Nr.: 3 Antworten

Rüyalar
Ich habe schonmal einen Traum über mehrere Tage hin weg gehabt. Wie so eine serie.. jedes mal ein neuer teil.. das ging 6 mal so... danach nie wieder mehr...

Simdi arada sirada bir rüya görüyüyorum. sabah kalkdigimda rüya tabirini okudugum zaman hic bir anlam bulamiyordum.

Es gibt aber auch leute die wirklich etwas träumen was dann auch passiert. Misal arkadasimin annesi: kizinin bir derede boguldugunu gördü.. ve bunuda ailesiyle paylasdi.. gözünüz hep cocugun üzerinde olsun böyle böyle bir rüya gördüm.

aradan uzun bir zaman gecmedi, kiz gercekten suda boguldu.
0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 15:06 @lady83 Nr.: 4 Antworten

Rüyalar

Gerçekten üzücü bir olay başınız sagolsun.sizin durumunuza gelince Bu aralar gördügün rüyanın aynısnı yakın bir zamanda tekrar gördünmü?

0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 15:20 @yaban-gulu Nr.: 5 Antworten

Rüyalar

Hayatında sıkıntı var işlerin yolunda gitmiyor,ufak gibi görünüyor ama tam olarak çözemiyorsun gülüm.akşam senin tarot falına bakayım bu konu hakkında net bir bilgi vermiş olurum..

0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 15:39 @yaban-gulu Nr.: 6 Antworten

Rüyalar

Tabi biliyorum eski forumlarımda görebiirsin,kahve falı tarot su falı rüya yorumları biliyorum.bakarım gördügümü söylerim istedigin çıkmaya bilir..

0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 15:39 @berko Nr.: 7 Antworten

Rüyalar
gercekten faL MI bakiyorsun.. yoksa sakami???
0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 15:42 @lady83 Nr.: 8 Antworten

Rüyalar

Ben yapamıyacagım şeyleri konuşmam lady,evet bakıyorum realde sürekli müşterilerim var,sanaldada bakıyorum ama inanman lazım önce.sanalda genelde burç lar ile ilgili yorumlar yapıyorum...

0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 15:44 @yaban-gulu Nr.: 9 Antworten

Rüyalar

Şimdi bakamam yaban,sadece zamanımı sana ayırmam gerekli yani bakıcagım fala ayırmam lazım.akşam 7den sonra olur en ereken...

0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 17:05 @tezzimbettim Nr.: 10 Antworten

Rüyalar
Kötü amaçlar için kandırmak istiyor olabilir
0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 17:09 @berko Nr.: 11 Antworten

Rüyalar
rüya hic görmem görürsemde kafayi yedirten cinsinden görüyorum yani gercek oluyor rüya..cok basima gelmistir tanimadigim etmedigim insani rüyamda kötü bi sekilde görüp aradan bir iki ay gectikten sonra bu kisiyi ayni sekilde hayatimda farkli bi yerde görüyorum..ismine varana kadar herseyiyle ayni..gelde kafayi yeme o yüzden rüya görmemem benim icin daha iyi
0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 17:15 @karagozlum68 Nr.: 12 Antworten

Rüyalar
yeni dostlar edinileceğine, rızkın bol ve ereketli olacağına işaret ediyor anlattıkların senin gördügün rüyalar!yani gördügün gün sıkıntılı geçmiş  o günün çok mutlu oldugun günler rüya görmüyorsun..
0

Beitrag gepostet am 05.11.10, 17:25 @a-s-k-i-n Nr.: 13 Antworten

Rüyalar

ALLAH rahmet etsin,

Askin hanım bilinçaltınızda olayı hala yaşamaktasınız,çok merhametli ve imanı kuvvetli insanlar bu durumda olur sizde aynı olaydasınız.

Bir hayır yaparak tanımadıgınız bir kişeye bu sizi bu durumdan bir nebzede olsa rahatlatacaktır.Akşamları uyumadan önce Kitâbu’r-Ru'yâ, (II/1771-1772) okursa kişsel hayatındaki rüya piskolojisinden kurtulacaksın..

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Rüyalar