|
|
|
\\\\ |
can, sen ne istersen o olur...sonucta senin hayal gücünle olacak birsey  Du musst nur fest dran glauben, dann kannst du alles sein, was du willst... Auch der CanManSpiderMan p ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\ |
aleyna, öyle canar bende olmak isterim, bazi insanlari rüyamda parcalamak - das tut bestimmt gut ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\ |
Can kacti galiba korkuttukmu onu ne? Ich glaube, Can arbeitet lieber alleine, yanina simdi birde catwomen arasak kavga dövüs is yapmaya varmayacaklar ) ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\ |
haklisin Melda  benim öyle düsünem bile koskocaman bir hataaaaaaaaaaaaa... kesin birilerini kurtarmaya gitti o...yoksa nereye kaybolur... Das machen doch superhelden, die sind ganz schnell weg, weil irgendwo in der Welt irgendjemand Hilfe braucht...
go CanMan - go CanMan - go CanMan -  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\ |
Melda, Görürsen selamimi söylersin  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\ |
abu, spiderman otobüsmü tasinin bizleri  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\ |
Melda melda meldaaaaaaaaa, ben gördümmmmmmmm...baksanaaaaaaaa...eer ist hierrrrrrrrrrrrrrr... karsi binadaaaaaaaaaaaa...
 ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\ |
Abu Örümcek adam...film kahramani  Süperman gibi...sadece ondan dahada iyi dahada yakisikli dahada romantik 8 ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\ |
abu, ben arabamdan baska yere binmem valla  Sen bi tehlikleri duruma at kendini, bak spiderman nasil hemen de gelip seni kurtaracak...
----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\ |
fesy... hahaha...minacik ist gut...minacik kimmmm - ben kimmm  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\ |
Meldaaaa, hahaha  minacik lafi acayip tuhafima gidiyor, vallahi ben minacik degilim, ben tombishimmmmm tombish und minacik passt nicht zusammen ) ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\ |
das sieht nur so aus  ich bin sogar größer als spiderman... hem onun filimlerinde bile belli, ufacik birsey o ) ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\ |
iyi hadi, bu sekilde kabullenebilirim ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\ |
danke schönlerrrrr Meldaaaaa... ozaman ama sende minaciksin ona göre ) ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\ |
Melda, o da minaciktir ozaman  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\ |
abu, bana kolay kolay birsey olmaz... ben otobüslerden de uzak duruyom  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ |
fesy, hadi hemen anlat bakalim, was hast/hattest du für "magische Träume" 
Konuya geri dönelim...dönmeyeni terlikle kovaliyacagim ona göreeeee grrrrr ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fesy, sen ama bir kez olsun konuya cevap vermedin daha ( ondan sana simdi konuya dön dedim...yoksa iki saatdir burada oldugunu bende görüyorum Bu arada selam ve hosgeldin  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abu, bana atma, spidermani tasit aracina ceviren sendin  kac kisi tasiyacak vs. vs. vs. ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
music:dönelimmmmm Melda dönelimmmmmmm ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!