|
|
|
"magische" Träume / "sihirli" Rüyalar |
Was für "magische Träume" habt ihr als Kinder gehabt oder habt ihr heute vielleicht noch? ----------------------------------------------- Gördügümüz cok rüyalar vardir. Birbirinden farkli olaylar görürüz ve yasariz uykumuzun arasinda. Ama birde bu tür rüyalar varki, imkansizlari bile basardigimiz rüyalar. Uctugumuzu görürüz, veya görünmez oluruz (unsichtbar) vs. ---------------------------------------------------- Siz cocukken, "sihirli rüya" gördügünüzde, hangi imkansizlari basardiniz veya hala basarabiliyorsunuz??? Ve aceba biz tür rüyalari neden görüyoruz?
---------------------------------------------------------- Paylasimlariniz icin simdiden Tesekkür ederim...
----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\"magische\" Träume / \"sihirli\" Rüyalar |
Ben cogu zaman suda nefes alip verebildigimi görürüm... Önce bogulacagimi sanarim, sonra ister istemez suyu icime cekince... su degilde nefes alabildigimi fark ederim. Vve yavas yavas nefes almaya devam ederim. Ama YAVAS alirim bu nefesimi ki, aldigim nefesin icine su kacmasin diye )
Bu rüyayi cocuklugumdan beri görürüm...hala da ara ara görmekteyim. ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rüyamda Kaybetmiş oldugum ANNE ve BABA mı gördüm. vefatlarında uzun aradan sonra 1 hafta sevinçten dilim tutulmuşdu,konuşamamıştım...en güzel ghördügüm rüyada odur. ----- SAYGILAR BERKO |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berkant, ALLAH Anneni Babani hic bir zaman kalbinden eksik etmesin!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH razı olsun.Kimseye acı yaşatmasın rabbim... ----- SAYGILAR BERKO |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin Berkant. Amin. ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaban, o tür rüyalar cok kötü olabiliyor... hele kacmaya calisiyorsunda yerinden kimildayamiyorsun ya... veya in zeitlupe oder noch langsamer... ben böyle kac kabus gördüm  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abooooo Melda, ozaman size ailecek önce bi büyük gecmis olsun diyeyim...aradan cok zaman gectiyse bile. Allah baska kazalardan belalardan saklasin hepimizi Insallah.... sen böyle bir olayi anlatirken niye gülüyorsun, onu anlamiyorum ama  Umarim bu tür rüyalardan cabuk kurtulursun, bir kez yasamissin, birde rüya görerek yasamak zorunda kaliyorsun ikidebir..das ist nicht schönnnnn  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaban, nein anlamini gercekten bilmiyorum, arastirmadim hic. Gerci biraz arastirsak psychologie sayfalarini, kitaplarini vs. belki bir cevap buluruz da... ama arastirmiyorum, zaten ciksa ne cikacak...
" Bilincalti kacmaya calisiyorsunuz gerceklerden" gibi sacma sapan seyler cikacak  Sence nedeni ne olabilir? ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melda, Das ist hart... basin sagolsun, ALLAH hepisinin mekanini cennet eylesin... Umarim yakin zamanda böyle olaylar yasamaz ve bu türde rüyalar görmezsin. (
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abdi... böyle hayalleri herkes kurmustur bir zamanlar... maddi durumdan gerceklesmemis,veya egitim yönünden, zaman bakimindan vs.vs.vs. Önemli olan büyüdükce, kendi ayaklarin üstünde durup, bu tür hayalleri kendi gücümüzle basarmak... bu bir bisiklet olabilir, bir araba olabilir, bir kendimize ait ey olabilir...
O zamanki imkansizlari asabilmek veya hayal ettigimizleri yasamak veya yasamamak icin yollar bulmak önemlidir. ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaban ) katkin icin tesekkürler sanada hos tatli hayirli sobetler dilerim. ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
abu, artik, senin yapamadiklarini ozaman senden sonrakilere sen yaparsin, cocuklarina, torunlarina, belki de sevdigin kendini cok yakin his ettigin baska bir cocuga. ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
) isyankar iste erkek cocugun rüyasinda baska ne cikacak  araba, motor, bisiklet ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
can  sen spiderman oldun ve kac cocugun rüyasini süslüyorsun, biliyormusun  cok sevap isliyorsun coooookkkk. ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
Melda, sana 100de100 katiliyorummmmm  Birde batman var, ama Spiderman ondan dahada yakislikli...ama biraz da toy görünüyor  Ausserdem ist spiderman viellllllllllllll cooler als Superman ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
tamam abu, Das freut mich...hem senin icin hem bahsettiklerin icin. nokta ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
can, bak melda neler yazmis - bence melda cok hakli... Spiderman supermanden dahada marifetli...hem dahada genc  Spiderman ist IN - Superman ist OUT.
Ama istersen sen Can kal, der ist auch super 
Dünde teklif ettim, sana "Canman" diyebiliriz diye...istemedin ama  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\ |
aleynaaaaa normalde insanlar vampirler veya monsterler tarafindan kovalandigini görürken, SEN kendin vampir veya monster oluyorsun demek Aceba bu rüya ne anlama geliyor, cok merak ediyorum  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\\\\ |
) Aslinda simdi can icin yeni bir topic acmamiz gerekiyor... Thema: "Spiderman´in yanina Catwomen araniyor" Lebenslauf und schriftliche Bewerbungen bitte an Melda74 und ZirKopatKiz p ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!