|
|
|
|
|
Muhtesem ikili :) |
dügünde bile mi ? yok, sokak ortasinda oynicaktin sanki........hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oynanmiycak gibi degilki bunlari cikartip oynatmak bile o gecenin en iyi eglencesi olur stillelri bile var   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten su gri saclardan anlamaliydim cingene oldugunu.....   
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha var öyle oynayanlar muzik evrensel diypte teneke sesine bile göbek atanlar var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lafon o cok estetik oynayan sagdaki benim kücüklügüme benziyor sankide bende cok estetik oynarim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alkis tutarim sadece face D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi büyüdüm artik utaniyorum yeni stillerimi göstermem ama cok estetiktir oyun seklim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz nerelerdesin sen kac gündür? yüzünü gören cennetlik olacak masallah...... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alkis tutmayi birak, 2 de beslik atarim ortaya beee..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendine---fazla kacmis cümlende
hahahahahahaha
dün bi ara teste ile gene resim ekleme yarisina girdiydim, pek yoktum burada.....simdi de gene bi kacmaca benden 1-2 saatligine, islere....ögleden sonra dalarim gene buralara  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bak onda haklisin dügünlerde oynarim hemde halayin basini cekerim  birdde elime iki kasik aldimmi daha beni kimse tutamaz  hem bak meyra oynasin sen darbuka cal sonra buraya koyun bizde yorum yapalim sizde muhtesem ikili olun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok be lafon bu cok kiviriyor bu kadarda estetik oynamiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla lafo,söyle bi gelip bakiyorum....kimse yok, geri cikiyorum. 
sari sayfalardan ama her an icin ulasilabilirim.....hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!