|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
yaban...sen unutmadinmi o olayi halen  bende yirttim..bu cokdan unutmusdur diyordum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
hallo..unutdum sanma....ahanda bundan da beni iki kez güya kurtarmisdin...sen beni tutup kaciriken ben halen birak diye sana yalvariyordum yahu   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
e ne güzel iste kedicik  anilar anilar  daha baska hatirliyamadigin bu konuda varmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
ach was...sen pilanini yapana kadar..bin ich über alle berge  ayak izim bile olmaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
sunay  o an onu kim düsünür  dürtme yahu...az daha uyuyacam  rüyamdada raht yok desene  ay ne zormus bu isik meselesi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
e son-cuta bi topluluk icinde bir seyi göstermek...inanirim zor ve ayni andada cok hos olduguna  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
yaban  yapacaksan yap artik be..dayanacak gücüm kalmadi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
ise yariyormu? bak alirim..ama sokakta gezerken az garip durmazmi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
pfff kesinbasimin agrisinida seni getirdin simdi dimi gib es zu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
Hic sorma aman bi rahat yok ya üfff (saclarini hisimla arkaya atar)  ))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
gicik  neysem muss mich kurz hinlegen ..kopf aua yien absladi..biss evtl..später  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
Allahtan baska ilgi alanina kaydim, yoksa simdi istanbulda lüküs hayati oynamaktan iflahim kesilmisti, he he  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
artik imza atmaktanSehnenscheidenentzündung oldum off yaaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
Selam kirlim.. Kandirikci seni.. Side-alanya plajlarinda hep dirty-m diye bagirdim..Cevap vermedin... Haydar oradaydi...Ye sen? Niyemki acep.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |

Bas agrisiyla ilgili bulamadim bununla idare ediver  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
Vay seni vay, akla bak  Fakat böyle yapmakla taklitlerimden sakinin diyemeyeceksin hic  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
Senin signatürünü okur gibiyim
En yabanı benim benden daha yabanı yoktur!
D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
Gecmis olsun ya...... Haberim olmadi... Alanyada tam haydar enisteye benzer birini gördüm,yanindada afet gibi bir sarisin--- Dedim kirlimi yakaladim. Ne gezer,I am rushian dedi.. Insallah ya,Önce bir iyiles,Tatil kacmiyor.. Paylasacak bir seyin ve ihtiyacin varsa,bana yazabilirsin.Iyi bir dinleyici ve okuyucuyumdur.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
so liebe leute antworetn gibt es morgen weiter...kopf aus gecmiyor...ben en iysi yatiyom...euch allen noch viel spass  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
Selam sepgo.. 3 sene önce,bizim burada arkadasimin actigi lokalin acilisinda,atv kameralari da vardi. 3 saniyelik bir görünümüm,koskaca tv.lerde yüz milyonlarca paylasildi.. Ben meshurmuyum simdi..?Degilsem eksigim ne..?Bir sansasyon yetermi..? Bilgisi olan,deva bilen akidislerim yazsinlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!