|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
So liebe Leute mich würde mal Interessieren ob sich hier berühmtheiten sich verstecken  aceba rampenlichten kisiler varmi aramizda? veya...sizler hayatinizda hicbirzaman kisada olsa bir yerde yildiziniz birden parladimi? talentshowa katilim dizi tvde reportaj vs vsvsv  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
zb...isimni vermek gerekmi bilmiyorum bi baska sitede..bi berühter koch vardi forumda katilan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
sunay...buldum....catowoman senmiydin yoksa :P  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
jetej  o ne güzel...reklam amaclimi idi? yoksa öylesine mi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
yaban...su hollywood boulwar midir nedir ordada senin yildizin varmi yoksa   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
kedicik...hani ben sana yasaklamisdim disco felan...ahanda yakaldim  gercekdenmi? o schön..hast du das auf band? arkadaslarin ne dedi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
pamira...beni ayin cikolatasi secmislerdi  yok leider hic bi tv de olmayi basaramadim...ach moment doch bei viva war ich mal kurz zu sehen..und wurde in einem buch zitiert  das war es aber auch  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
sunay...ich wusste es..hele evden eve atlarken diyordum ben...die kennst du doch  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
destroyer  bilmemmi  az dizi cevirmemisdik beraber  du bist der auserwählte  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
sey yaban ben b aralar bosdayim...istersen manager ligini üstlene bilirim  ama bak 100/50 benim okadar  send estresden kurtulmus olursun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
ahu? üc ay boyuncami? wow...tiyatro cok zor bi ortamdir ayni andadada kesin  iyi dayanmissin  tebrik ederim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
güzel veya kötü oldugunu sormadimki zaten rampenlichti bende sahsen sevmem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
eyy.sen hep gicikligina beni kutraiyordun...ben halimden memnundum  gicik sunay  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
kedicik  tesadüf yani...und gab es ärger? ben abine demisdim suna bi ders ver diye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
pamira...sendemi yaslisin benim gibi  offf offf |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
böse mietz  yok yahu....iyi anladim hani gefahdan kurtariyon beni ama dein timing war immer schlecht...tam böse kiz beni ayartmaya calisyor..sen birden gelip beni kurtariyon...was denkst du warum ich immer böse war danach...10 dakika sonra gelemezmiydin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
yaban pastirma konusunu halen unutmus degilim biliyom cimri oldugunu...bu yüzden zaten kapi gibi vertarg yapmadan önce calismazdim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
sizde herseyden habersiz eve dönünce...süpriz ile karsilasdiniz desene  asöö alle zusammen  ist auch ein shcöne serlebnis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
ama sunay..kurtardigin kisi ye bak yahu  10 min...dann kurtarsaydin   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berühmtheiten bei TB |
vay kirlim  iddali konusdun  kimin yildizinin sönmesine sebeb oldun söyle bakem  olamazmi yahu...onlarda sonucta bir insan...az nete takilayim felan derler...su tb ye bakem...yazanim olmusmu misali  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!