|
|
|
Hangisi daha yakisikli saydiklarimdan? Kizlara özel :) |
canim benim yavas yavas arkadaslarimi cözdüm kim kimi seviyor diye nasilim ama  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pehh Nalçoymuş  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babamda güliyordu zaten gaza basarak o yolu giderken tabi yanimda saruhan hünel gibi yakisikli irkek olsaydi göz kirpmakdan baska bisey yapmazdim yolu falan düsünmezdim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pek citirmis azzize görmesin haha yaslaninca benden vazgecip bunla takilir oda arkadasimda olmaz sonra ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o adamdan vazgec bak bunlardan birini al  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim der doofe hani sacini kasiyorduya aglamadan evel bayiliyordum o haline ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende de hic zevk yok ,onun icin bi tercihde bulunamiyacagim sushim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canin sagolsun sen billirsin canim yinede tsk ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk canim ya hincik rahat yatbillirim bu gece ILTIFATDA ALDIM ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
schönheit kommt von innen bakis farki olunca tabi bunu görmiyor cogu kisi ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiyamam sana kiz hemen bayildin adamlari görünce cimenlere dogru tansyon mi düstü ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daha bulmadik kararsiziz hala ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emmee ne ne neeeeee BULAMADIK ZOR IS böyle sip diyede karar verilmiyorki ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet buda yakisikli bunu baskalarla koycaktim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni bu derecede seviyon demek ah canim bukadar büyük görmek ne hos ama gülümsiyommi ne o öyle ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
göriyon dimi ondan kac yildir miss_köylü and miss yayla güzeli seciliyom yaaa beni cekemiyen prostat olsun diyorum zaten herzaman  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya haftaya yeni kisiler bulcam yine üc tane eklicem dogru dedi azizze ve birazdan yemek tarifesi vercem güzel bidene vaktim olursa diyom millet söyle parmaklarini yalasin biraz ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi oturdugum ev neden alt kat diye suan cok üzüliyom camdan atlardim yoksa simdi bu lafin üstüne ölümü secerek kurtulus daha iyidir diye ama malesef camdan ayagmi sallasam otun icine basiyom evin önündeki agaca assam oda olmaz oda benle ayni boyda bizim aldinin ordaki dereye atlasam desem ordaki suda dizime kadar hic bir yol yok senden kurtulmak sanirim.... hayattt beni neden yoruyorsunnnnnnnnnn  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden olmasin canim parayla herseyin yolu oluyor sen doldur bir güzel marka cantanin icine paraciklari göndert bana söz parayi alir almaz yapistiririm buraya resmi ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alti sifiri olsunda arkasinda önündeki sayisini sen sec 1-100 kadar gönlünden ne koparsa artik  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!