|
|
|
Hangisi daha yakisikli saydiklarimdan? Kizlara özel :) |
dogrudur oda vardi demi anamda severdi o adami ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Annelerimiz zevkliymis ----- Lügen haben kurze beine, Yogusam Lüge ein Dackel mi??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bencede en karizmatiki o zaten ama kenancilarda var ama polat kaybetdi kimse sevmiyor garibani o diziyide kaldirsinlar ozaman gerek kalmadi  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dodi kiskanir, elalemin heriflerini övemem....sorry,mutlu yuvamin yikilmasina müsaade edemem
hahahahahahahhaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay canim benim tskler hahha biliyordum ergec biri fark etcek diye ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu aclikdan cikmisa benziyor sen bunu bir adanaya götürsene kiz hayrina yedirt kebaplari sevaptir adam aclikdan kaburgalari cikmis ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim benim ben bunlara karsi yarismiyom o yarinki topicde olcak sen yarini bekle suan erkeklerdeyiz ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

naja wenn du meinst mein typ ist der net bu resime bak 
bak bu ne kadar sempatik bir adam SARUHAN HÜNEL bence ama zevkler renkler dimi ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ücünden biri secilcek basdan öyle yazdim onlarin icinden yap secenekini rica etsem ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olmaz bubam gil kizar hem esmerde adamin bacagindan tutar pirzola mi bu diye  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahha süper sagol ya sayende buldum tatilimi yapcak yeri  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CesuruN Bakışı,Korkağın Kılıncından Keskindir....!!! üçüde birbirinden cesur ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak süper iste saruhani secmenle en dogrusunu yapmisin ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende yapistin kaldin o sandalyede vallahi bildigim bileli öylesin  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nazar etme sandalyeye bişey olmasın , emekliliğimde lazım olacak ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz yolu balya yoluna benziyor biraz herhalde orda yakinlarda olmali hahahha balyadan sola dönünce sanirim kiz balya dedim biliyon demi balya yolunu ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi bide söyle hayal et o yolu ford granada ile yaptigimizi düsün ölcez baba eve gidelim diye agliyan bir sushi ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben bu güzeli seçtim " border="0" title="Dünyanın En Güzel Bayan Yabancı Ünlüleri BENCE TABİİ " id="ncode_imageresizer_container_1"/>
Kimin kızıdır Adı nedir Nerdendir Ne yer , Ne içer bilmem ama çok güzel ya Şiirsel gibi bakışları yokmu ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet canim bunlardan secicen haftaya senin sevdiklerini söz eklerim ajdar- nuri alco ve coskun simdi sabirli ol canim benim  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aloo dünyadan sana bak ne yazdim bayanlar secicek dedim kendini bayan olarak görüyorsan tam dogru yerdesin ama secimin yanlis yinede ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!