|
|
|
Hangisi daha yakisikli saydiklarimdan? Kizlara özel :) |
hemsocum bu ücünden secicen hincik hadi basla saymaya portakali soydum bas ucuma koydum misali ve cevapini yaz ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha alemsin kiz he ona da saruhanin bir puanindan verelim seni mi kircam ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bak o yüzden benim kedinin adida esmer Teyzesiiii ona bakiyorduk esmer ozaman daha bes haftalik bebek kedidi büyüdü simdi vallahi bes yil gecti ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he gi onlar sanki tartismiyor hic böyle seyleri hemencik kiskaniverdiler ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogru o dizidede vardi dimi aynali tahirdede oynuyordu sanirsam ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah oda arkadasin olmak isterdim canim GI GELENE GIDENE titriye titriye yorum yapariz hahah yaprak dökümdeki cevriye hanim gibi haahha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlamadim bidaha yazarmisin biraz acikliyarak ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimin? benim mi ?
hahahahahahhahahaha
sen benim göbegimi,kel kafami görmedin daha sanirim non.....hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HAHAHHA ayy inanmiyom üc defa okudum cözmek icin simdi bu soruna cevap vermeyim arkadasi kirmis olmiyalim dimi  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su ilk ücten bakarsak birinci diyecem öbürleri ögg ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk yorum icin evet bencede en yakisiklisi o ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baksana sen onu övdügün kadar o seni övmiyor nedense  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dur adama is verdim biraz arastiriyor galiba sesi cikmadi birak bulsun ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he bakmayin durusuma ben erkeklerin yakisiklilarini buluverdim size iste ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha söyle aferim uslu durun böyle iste tskler ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haaha süper takip etmisin yazimi ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na hat sich da jemand verirrt ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi bakiyomda sarhuan hüneli cogu kisi seviyormus biliyordum onun kenandan yakisili oldugunu ama n acincak durumda bizim su polat ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belkide ikincisini o kötü dizide oynadigi icin sevemedim, cok itici bir tip. Ben sarisinlardan hoslanirim, Robert Redfordun 20 yas genci mesela  ----- Lügen haben kurze beine? Die Lüge ist ein Dackel mi yogusam? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onlarin ücünü koymamin sebepi hemen hemen ayni tip dizilerde oynadilar ondan gangester dizilerinde  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!