|
|
|
vip no 1 frii |
eeeeeee bu kadar anhänger ve fan larim varmis bu forumda da heberim yokmus hahhahaa bende artik kendime öz bir konu acayimda derdi olan yazsin artik naapiim!! haahahahha kendimi az promi sandim pesimdekileri görünce hahahahaha derdi olan yazabilir hahahaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
autogrammkarten hat meine sekretärin in auftrag gegeben , die kommen bald , solange kannst du deine liebkosungen kier mitteilen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
maaalesef degil, benim resimlerim senin aile albumunde ne gezer? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
mutfakta senin gibileri iyi kaynatirim , zaten isimde asci hahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
hatira defterimdir bu sayfa yazin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
Miniatur (Profil)  hier baby ein erinnerungsfoto von mir an dich |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
soooooooo waaaasss is nur passiert waaaasssss is nur passiert seitdem ich mich für zwei monate zurückgezogen habe.... lauter neuer nicks lauter neuer nicks aber immer noch nix dahinter ladies ich bin wieder solo , numma so zur info |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
yahu etmisiniz topikin icine , aylardir burda duruyodu ozamanlar nerdeydiniz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
e madem sevgilin var neden solo erkeklerin topigine yaziyorsun sagopalady |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
piskopat senmisin? sen hala yasiyonmu? vay gidi pisko vay |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
bei interesse bitte eine nachricht senden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
ozaman diyecem bisey yok , allah cicikizi senin desteginden eksik etmesin sagopagirl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
burdakiler nir pireyi bile imha edemezler piskopat, aman havalara girme sakin burdakiler imha edemedi diye, bildigin gibi burasi kindergarten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
bu durumda ne yapmayi önerirsin hircinkiz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
yaw git kizim senin baska isin gücün yokmu yaw........... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
ewet ciddiye aliyorum, cünkü yaptigim tecrübelere dayanarak burdaki kizlardan bana türk partilerinde boy gösteren kizlardan daha fazla hayir gelecegine inaniyorum ve burdaki kizlari eger hakederlerse ciddiye aliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
eeeeee gercek yüzünü sen göstermiyorsun ben göstermiyorum burda. peki baska yerde herkes gercek yüzünü gösteriyormu saniyorsun? herkes giymis bir maske dolasiyor. zaten is maske düstükten sonra kisiye gösterilen ve görülen ilgi ve saygidir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
ewet inaniyorum, düsünsene insanin maskesi düstükten sonra cirilciplak kalmisken, baskalarinin parmagiyla gösterip gülüp gecenemi yoksa bir seyler alip üstünü örtenemi daha cok saygi gösterirler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
yaaa kendinize bir thread acamazmisiniz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vip no 1 frii |
canim cigerim kardesim isyankar123 benim yazistigim insanlar silindide ondan onlarin beitraglari da silindi yani görünmez oldu, bilgine. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!