100 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.10.10, 15:38 Nr.: 1 Antworten

Aktüel Reportajlarimdan birisi
Beni tanimak isteyen , yada taniyan taniyor . en son reportajlarimdan biri bu.
//www.isikgazetesi.org/amacim-ulkemde-insanlarima-faydali-olmak-roportaj,2.html

tabiki suanlik elektronik müzik aranje ediyorum vesayre , kendi albüm calismami durdurdum siyasete sesimi harciyorum cünkü müzikten önce VATAN SEVGISI var bizde. herneyse Reportajimi okumak istiyorsaniz linki kopyalayin yukarida adres bölmüne ekleyin sonra enter yapin .

haa sadece reportaj diyip gecmeyin orda birde cikmamis hazirlanmis Proje albümümden Eser var onu DOWNLOAD edebiliyorsunuz. eserin ismi Cak bir Beslik tabiki POP müzik.

<a href="http|//www.isikgazetesi.org/amacim-ulkemde-insanlarima-faydali-olmak-roportaj,2.html">TIKLA</a>

-----
HEPAR - Hak ve Esitlik Partisi - PKK lanetini 1 yilda bitirc
0

Beitrag gepostet am 15.10.10, 15:45 @abdi Nr.: 2 Antworten

Puahahaha napim aslanimmmmmmm benim bende reklamimi yaparim hem reklam gerekmiyor bana burda tanidigim arkadaslara tek tek göndermektense böyle cogul halinde gönderdim kötümü

-----
0

Beitrag gepostet am 15.10.10, 15:50 @yaban-gulu Nr.: 3 Antworten

evet ben söledim , bu 1 parca orda geri kalani burda yani Stüdyo Sistemimde

-----
0

Beitrag gepostet am 15.10.10, 15:53 @yaban-gulu Nr.: 4 Antworten

sagol , amacim reklam degil , hava atmakda degil. öyle olsa ben ne arayim burda . amacim cogul halinde bir paylasim yapmak . degisiklik olsun burda . hep ayni konular aciliyor bende neden olmasinki bana ayit olan konuyu burda neden acmayim . sagol

-----
0

Beitrag gepostet am 15.10.10, 15:55 @abdi Nr.: 5 Antworten

Puahaha
abdi linki kopyala , yani kalin yaptim bak o linki kopyala yukarida WWW. adres yazdigin bölme ekle sonra ENTER yap.

//www.isikgazetesi.org/amacim-ulkemde-insanlarima-faydali-olmak-roportaj,2.html

-----
0

Beitrag gepostet am 15.10.10, 15:57 @yaban-gulu Nr.: 6 Antworten

sagol canim

-----
0

Beitrag gepostet am 24.10.10, 01:38 @ac2return Nr.: 7 Antworten

Burdada bir ünlü var aramizda kahbelikle aldi ünvanini demi sonmodel Sonmodel itine bilgilerimle forumda her sayfa dolacak bundan sonra sana rahat yok senin canin SIKILIYORDUR simdi ben sana ugras cikartayim az ben doldurcam forumu sen tek tek sil isin ne köpek soyu zaten sende az utanma arlanma namus seref haysiyet olsa ki; yok bu saydiklarimin hic birisi bu siteye adim atmazsin ne mal oldugun cikti piyasaya önüne gelen disi sinege dahi asiliyorsun bu sitede zaten sen adam olsaydin az evindeki cocukjlarinla esine sahip cikardin burdaki iki kasara gösterdigin özeni evindeki karina gösterseydin yalakaligi ona yapsaydin seni terk etmezdi aciyorum sana SONMODEL zavallisin sen burayi realin yapmissin elinde kici kirik bir opluk var ona güvenip hayatini karartan ilk MAL sensindir bu dünyada acindan agzin kokuyor burda ahkam kesiyorsun Serefsiz ac köpek
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!