Simdi Radyo da Tarkan caliyor, bir an yillar önce nasil Tarkan hayrani oldugum aklima geldi. Sinema Film´i gibi gecti anilarim ! Neler yapmazdim neler, Türkiyeden kuzenlere Tarkan dan ne varsa biriktirin, ben izine geldimmi satin alirim sizden ! In meinem Zimmer gab es mehr Tarkan Poster als Tapete ! Hatta bir gün resimli kartini satin almistim, teyzem Tarkan benim icin imza atmis gibi Tarkan Tevetoglu ve adima bir kac güzel söz yazdirdim, sirf arkadaslarima hava atayim diye

! Onun sarkilarinda yatar, onun Posterlerine bakarak kalkardim. 14-15 yasindayim, Berlinde konser verecekti Tarkan. Bende illaha gitmek istiyordum, taaaaaaa Berlin´e, sen tut o cocuk aklinla valizini hazirla ve evden kacmayi düsün

! Disari ciktim, ailemi düsündüm geri boynu bükük eve girdim. Iyi ki Babam görmedi beni, kacma planlarini yaparken. Tarkan´in resmi ile dosyalar biriktirdim yillarca, resimlerini cizdirdim. Ah ah

hey gidi günler heyyyy.. Ha, yanimda eger Tarkan icin kötü söz diyen olunca canina okuyordum

Sizler de genclik yillarinizda birine hayranmiydiniz, evet ise, neler yaptiniz ? Bir kac cocukluk/genclik anilarini paylasalim

!