Burasi Mus´tur yolu evliliktir
dermisim...
bizim Kadirgali ani bir kararla evleniyor... vay halime vay
6. koca, masallah ya, ben bir tane bile bulmadim
Hani Nihat ile dillere destan ask yasiyordu ?

üc gün icinde kendinden 21 yas kücük bir Koca buldu. Cok sasirtici ya... zaten er yada gec bosanacaklar, bu kesin. Böyle göz önündeki evlikler tutmuyor bir ömür boyu, gerci normal vatandasin bile tutmuyor. Biraklim simdi bu banal evlilikleri..
Cevremde bir tanidigim kiz var... hemencicik anlatayim ( ben degilim ama )
Bu kiz söyle 2-3 yil illaha evlenecek birini ariyordu, yasi benden 3 yas kücük yani suan 24 yasinda.. gecen yil gitti izine, izin bitmeden 6-7 gün önce birinle tanisti, hemen Nr degistiler, Msn. Burda sürekli görüsüyorlardi, ama genellikle tartismalar falan fistik. Tam 6 ay sonra bu kiz tekrar izine gitti, Resmi Nikahi basti ve geri geldi. Cok sasirdim. Simdi aradan söyle böyle yarim sene gecti ve cocuga Vize vermiyorlar, bazi nedenlerden dolayi. Kiz diyor ki, cok tartisiyoruz Almanya yüzünden, aramiz bayagi sogudu, izine gideyim belki aramiz 3 hafta icinde düzelir, düzelmezse bosanacagim.. zaten kizin evlenmesi sacma, Esi Ögrenci. Bu kizinda düzgün isi yok, burda bir cok sorunlari var. Düsünmeden evlendi, kendide pisman simdi.. bu kizdan simdilik bu kadar
gelelim kuru Fasulyenin faydalarina
Siz evlilik hakkinda ne düsünüyorsunuz ?
Aniden karar verilen evlilikler icin ne düsünüyorsunuz?
Evlilik icin prensipleriniz nedir ?
Evlilik mücadele istermi yoksa olmuyorsa cekip gitmek bazen dahami iyidir ?
Evlilige karar vermeniz icin ne gerekli sizler icin ?
Komple evlilik hakkinda düsüncelerinizi alayim...
~ Biliyorum, biraz cok soru oldu ama her soruya cevap verme zorunda degilsiniz, icinizden ne geliyorsa onu yazin evlilik hakkinda ve belki bu konu burda cokca tartisildi ama yine de kutsal olan evliligimiz hakkinda sohbet daima yararlidir diye düsünüyorum ~
Buyrun meydan sizin
-----
.....Secici olmayan, gecici olur.....