|
|
|
30. haftanin sözü |
Bu hafta da bir sarki olsun bakalim... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Çok muhteşem başladı sonra sıçıp batırdı i....... Leri niye sıkıştırdı araya. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Du bi, bir kosu Isa ya soram da, gelem ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
İsa kim yaa ? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
İsa bu at gibi kişnetir adamı. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
E, hani tanimiyordun? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Benim tanıdığım isa ile senin tanıdığın isa arasında gezegen farkı var. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Dogru, sen Hz. Isa ya olan askindan, onun icin ne kadar yanip tutustugundan bahseder dururdun burada, haklisin müslüman cocuk seni 
Hernesey Isa ile konustum, su soruyu iletmemi rica etti benden: - Yoksa sen Saniser in sarkisinda bahsettigi gökkusagindan korkan yobaz aptal misin?
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Demek aynaya bakınca kendini aptal görüyorsun öylemi. buradan bakınca daha çok ahmak görünüyorsun. isa haklıymış söylemiştide inanmamıştım. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Geçenlerde moritanyada hayvanat bahcesinde dağ domuzu kafesinden kaçan çakala tecavüz etmiş. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Kemiği görünce hemen daldın. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Dallama cok iyiydi haaaaa....... 
Sadece tükürdüklerini yalamakla kalsalar, amenna...bi de yarabbi sükür demezler mi  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Müslüman mahallesinde salyangoz satan seviyeli yıllardır burada terbiye dışı küfürbaz tavırlarını ne çabuk unuttun. Senin anlıyacağın dilden konuşuyoruz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
30. haftanin sözü |
Bunlar zihinsel hasta. fitnecilik yaparak buradaki insanları kaçırdılar. Aslında bir-kaç kişiler bazen sıkıştılarmı ceplerindeki farklı niklerle saldırıya geçerler. Tek amaçları var Türk-İslam düşmanlığı yapmak. Ben arada bii şeytan azapta gerek diye bazen gıdıklarım bunları. Keklenmeyi severler. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!