56 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
Beitrag gepostet am 26.03.22, 12:37
@marian
Nr.: 21
Antworten
marian
0
Beitrag gepostet am 26.03.22, 12:40
@marian
Nr.: 22
Antworten
marian
0
Beitrag gepostet am 26.03.22, 12:45
@marian
Nr.: 23
Antworten
marian
al iste
görüyorsunuz degil mi
nikah masasinda gülücükler ata ata imzasini atiyor berfin özek
simdi bu bile bile lades diyor, buyur beni simdi istedigin gibi öldürebilirsin demiyor da ne diyor ?
bu tip kadinlar, ayni durumda olan kadinlara icin inannilmaz kötü bir örnek
bu örnek diyor ki bangir bangir: caresizsiniz en iyisi kendinizi kurban etmeye devam edin benim gibi diyor
bu kötü örnegi gören hayatinda siddetten baska bir hayatin mümkün olamayagini düsünen kadinlarda hepten ümidini yitiriyorlar herseye ragmen erkeksiz bir hayatin mümkün olamayagina
0
Beitrag gepostet am 26.03.22, 13:37
@marian
Nr.: 24
Antworten
facelook
"Bergen"
Bir gelmis pir gelmissin mari....Ortaligi toza dumana katmissin haaa
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 26.03.22, 18:10
@facelook
Nr.: 25
Antworten
marian
ver gazi canim sen
0
Beitrag gepostet am 27.03.22, 00:35
@marian
Nr.: 26
Antworten
nesli1986
"Bergen"
Yinede kadını şucluyorsun. Genelde kadınlar suçlanıyor o yüzden böyle düşünen beyinler olduğu sürece, gelişme olmaz dedim. Beyinsiz demedim. Yazdıklarını oku önce şuursuz diyorsun ölen bir sanatçı hakkında. Yani kadınlar sırf bi adam yatakta iyi olduğu için, böyle şiddet görmeye layıkmi görüyor kendilerini. Çoğu kadın neden hala şiddet uygulayan adamdan ayrılamıyor, bunun sebepleri vardır. Çok iyi biliyorsun yoksa araştırmamı yaptın merak ettim şimdi
Filmi izledinmi bunuda merak ettim.
0
Beitrag gepostet am 27.03.22, 00:42
@marian
Nr.: 27
Antworten
nesli1986
Bergen sonra adamdan ayrıldı, ama rahat bırakmadı ve onu öldürdü. Hata tek bir kişide, oda onun katilinde!
Adalet sistemi örnek olmalı, böyle hayvanlar 7 ay ceza ile ceza evinden çıkıyorsa diyecek kelime bulamıyorum.
0
Beitrag gepostet am 27.03.22, 01:00
@marian
Nr.: 28
Antworten
nesli1986
En iyisi daha fazla birşey söylemeyeyim yazılanları görünce şok oldum.
Böyle yorumları okuyunca halimize acıyorum, türkiyede kadınlara seçim hakkı nerdeyse 100 sene önce verildi ve şimdi Türkiye İstanbul anlaşmasından çıkıyor. Daha ne diyim.
0
Beitrag gepostet am 27.03.22, 08:12
@nesli1986
Nr.: 29
Antworten
marian
hmm peki sen bergen filmine bakip da kadina siddetin kinanmali inancindan baska ne yaptin ? kinadin durdun tamam, e baska ? var mi bundan baska bir destegin ?
ben calistigim kurumda gönüllü olarak gelip de bu kadinlara herhangi bir destek, herhangi bir yardima kosan türk kadini görmedim
cünkü ancak agizda geveleyip dururlar böyle konulari cok humanistmis gibi
aksam olunca da kapar kapisini diger gündemde olan diziye odaklanir
hepsi budur
ha canim sana gelince de, filmden bayagi etkilenmissin, peki film yokken bergenin hayatini arastirdinmi hic ? ha dur daha baska yazmaliyim bergen in B sini hic duymmusmuydun sen ?
Sen valla yazdiklarimi neresinden okuyorsun, hatta okuyormusun ondan da süphe ediyorum, teee basindan beri asla bu filme gitmem demistim degil mi, duydun mu ?
ben daha kolayina gidiyorum simdi, nereye diyecek olursaniz sevgili arkadaslarim bilirsiniz beni develere hendek atlatmak gibi mecburi bir görevim var bbenim, hadi cüsss
0
Beitrag gepostet am 27.03.22, 12:52
@marian
Nr.: 30
Antworten
pusu_vadi
mesele ney biliyormusun aslinda mesele insan icindeki bitmek bilmiyen siddet duygusunu tetikleyen faktörler,, sene 2023 savas binlerce insan suan birbirini öldürüyor veya pusuya yatmmis öldürmek icin bekliyor,,2 dünya savasinda 50 milyon insan ölmüs,neymis mesele kan vahset siddet duygularina tetikleyen duygular üzerine yetistirilmeleri insanin..
dün tvde istanbulda otobüs söferüne arkadaki arabadakiler yol vermmedi diye saldiriyor,tas atiyorlar tekme vsvss adam inse gebertecekler ,,
neymis mesele anladinmi?
0
Beitrag gepostet am 27.03.22, 12:55
@_ayaz
Nr.: 31
Antworten
pusu_vadi
tamamiyle algi üzerine yetistirlmis proglanmis beyin olayi bunlar,,
insanlik bu kafayla cok yerbirini,,kadinlarin isi daha zor bu durumda,fiziksel yeterligigi örf adet gelenek birde dini yasaklar girince olay tammiyle baska boyuta gidiyor
0
Beitrag gepostet am 27.03.22, 21:26
@marian
Nr.: 32
Antworten
nesli1986
Evet canım ben Almanya ve avrupada iş kanunları üzerine erkek kadın eşitsizliği ile ilgili araştırma yaptım. Ama senin yazdıklarının hepsini okumaya vaktimi boşa harcayamam, çünkü kanıtlanmış değil yazdıkların.
Sen kendi hayatına bak önce öyle konuş.
0
Beitrag gepostet am 29.03.22, 23:27
@nesli1986
Nr.: 33
Antworten
droprose
"Bergen"
Filmin ismi ne? Bergen mi?
0
1
2
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!