|
|
|
O geliyor o geliyor Mehmed Bir Cihan Fatihi geliyor :) |

Hadi bakalim sevinmeye baslayin büyük gün geldi tüm hayranlari sabirla bekledi kesin bir cok güzel dizilerde yer alan Kenan Imirzalioglu bu aksam basliyan Kanal D dizilerinden Mehmed bir Cihan Fatihi olarak karsimizda olacak simdiden herkeze bol keyifler diziyi izlerken güzel bir aksaminiz olsun. Not oyunculari merak ediyorsaniz altdaki videoyu tiklayin hepsi orda anlatilmis  
 ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba tutacagini sanmiyorum... Dirilis gibi olamayacagi asikar... Muhtesem yüzyil dizisisinden ilham alinmis gibi,,, hürremin dekoltesini aratmiyor hatunlarin kiyafetleri... Tarihi bir dizi cekilecekse ,, gercekler saptirilmamali ( Muhtesem yüzyilda oldugu gibi ) .... Ben sahsen izlemem.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha sen dizi izlerken nerelere bakiyormusun öyle ögrenmis olduk  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarihi dizi olunca incelerim... Kanuni Sultan Süleymani Harem budalasi yapan mutesem yüzyil dizisi Fatih Sultan Mehmedi ne yaparlar duyariz medyadan...  ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama masallah yani izlemiyenide yoktu herkez sevmedi belki o görüntüleri ama herkezin sevdigi oyuncularin ortak projesiydi ve simdi stop diziye geri dönüs etmem lazim reklamlar bitti  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolay gelsin tatli sushi... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi aksamlar evet bakalim artik ya severiz yada sevmeyiz sevmedigimiz vakit bizde dizi cok  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee bu adamin her filmi tutuyor zati garanti boyu kurtarmaz diyenler boyuda var tutar tutar  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sushim diziler ile aram Yok gerçi ama yarın izlerim Kenan ve Çetin abimiz varsa iyi olma ihtimali de yüksek olur ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm isabella bende iddaya varim diyom dizi tutmazsa coraplarimi veririm  suan ikinci defa koydular tekardan oynuyor kesin begenirsin sende bence ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TV den izlemem reklamlara illet oluyorum rapor veririm ilerleyen günlerde ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İzleyelim görelim ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben diyecegmi dedim iddasina varim kaybedecegim tek sey ayagimdaki coraplar olsun tutar bu dizi tutar ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tutmadi bu dizi tutmadi.... Tarih dizilerini gercege yakin olursa izlenir ,, dizi izlemek icin olsa ,, sizinde dediginiz gibi diziden bol ne var.... Izleyici kitlesi,, cogunluguk duyarliligini gösterdigi icin mutluyum.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belkide daha güzel proje teklifi gelmistir daha cok parali bi dizi o yüzden bas roldakiler vazgecmis olabillir  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oda mümkün tabiikii ... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dizi daha cikmadan yandas basin alehte propaganda yapti,,,,neymis kadinlarin dekoltesi acikmis,,,neymis namazi yanlis kilmis,,,,,böyle algilarin oldugu dizi tutarmi tutmaz tabiki.....ben böyle seylerin oldugu yerde dizi cekmem yayinlamamda kenan gibi oyuncunun dizisi her türlü tutar bende sana katiliyorum,, ama bizim ülkede tutmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm erdo ya bizim millete fatmagülün sucu gibi diziler lazimki izlesinler yoksa tutmiyor diziler aktionli maktionli diziler olcak misal karadeniz dizisi gibi bak oda güzel tutdu milletin derdi olunca millet izliyor ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu dizi daha cikmadan yaygarayi kopardilar,,,1 bölümü izlemeden gercek tarih degilde söylede böylede acayip kara propaganda yapildi dizi icin,,,dertleri ney neden yaptilar tam bilmiyorum.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pusuu ne saniyordun; Bir cihan padisahini dizi yapacaksin ve gercegi carptiracaksin,,, Kenan imirzalioglu cok beyendigim rolünü en iyi yansitan oyuncu yetenegine sahip ender sanatcilardan lakin dizi resmen saptirilarak lanse ediyor evet fragmandan belliydi.... Vel hasil kelam izleyiciyi aptal yerine koyan yönetmenler hadlerini bilecekler Nokta ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!