|
|
|
azrail canima kiymadan YETIS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duygusall takiliyozz beee HAYDARI ne yapcam gece gece  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercek degilmi bir gün gelmiyeckmi sandin AZRAIL efendiyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suan tamamiyle parcanin etkisindeyim sakin 10 metreden asagi yaklasma  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umarim ters anlamadin beni emegine saglik katildigin icin tsk...haydar parcasini bende severim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmem bakalim  bende bozuk plak gibidir bikana kadar dinlerim birkac sonra nasil olursa aartik bende merak ediyom kendimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim kulak aliskanligim olan parcada azer bülbülün...cagirmislar ne gideyim kim iyi kim kötü ne bileyim birakinda birgün rahat edeyim..ben bende degilem bugün kendimde degilem bugün eyyyyyyyy  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm pusucan forum basi güzel degil ama müzik gercekten süperrrrrrrrrrrrrrrrrr ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm mehriban konu basligida güzel aslinda..hayatta yapacaklarimizi yarinlara ertelememe adina güzel...azrail soguk bir kelime olsada  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pusucan belki haklisin bilemem ama bu günlerde baya doygusal olmusun yoksam sevdalimisin asikmisin eger öyle bise varsa kizlar sana kurban olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bitir Bu Hasreti Dön Gel Sevdiğim Geceler Sabaha Küsmeden Yetiş Sevdan Ne Zor İmiş Nedir Çektiğim Azrail Canıma Kıymadan Yetiş
Bu Yaşlı Gözlerim Bakar Yoluna Musallaya Salım Koymadan Yetiş Günahım Vebalım Senin Boynuna Dostlar Namazımı Kılmadan Yetiş
Selalar Okunur Duymuyormusun Bedenim Toprağa Düşmeden Yetiş Sebebim Sen Oldun Bilmiyormusun Mezarımda Güller Açmadan Yetiş ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!