|
|
|
sevdiginiz RAMETLI olan müzizyenler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben genclik yillarimi azerin parcalariyla gecirdim cok ama cok dinlerdim hala tüm parcalari ezberimde  malesef bu burun tam 1 milyon yuro degerinde derdi,,uyusturucu götürdü hemde erken götürdü... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
safak türküsünüde cok dinlerdim o arada okudugu siir harikaydi,,diyorya bir sabah actiginda kapini acini süpermek icin gelirim annem diye...allah rahmet eylesin hepsinede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eskis kadar dinlememin sebebi yeni eserlerini malesef dinleyemiyecegiz ...elimizde olanlarin hepsinide ezberledik günlerce alarca yillarca...simdilerde böyle sanatcilar yok bee bazen youtube muzik dinleyim diyom yine hep eskilere gidiyo aklimiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana yeni sanatcilarin hic biri tad vermiyor,tamam arada dinledigimiz parcalari var ama öyle tüm eserlerini dinleyip kendine baglayan kimse yok...zaten zamanda sanirim pop rap rup diye gidiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ufff demi kayahani unutmak olmaz helede bir ask hikayesini..yaw kimler geldi kimler gecti bakinca insan hala inanamiyo aramizdan ayrildiklarina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abi eskiler baskaydi simdikiler tek parcalik müzik yapiyolar,misal simdi ahmet kayanin bir parcasini acmistim arkadan gelen tüm eserlerinide dinliyom,kapatmiyosun degistirmiyosun,eserleri sözleri yorumlari,cok güzeldi,...zaman bize cok yenilik getiriyo ama cok seyde kaybettiriyor...hani derlerya her kazandigin seyde biraz yetirdigin sey vardir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hepsine geride biraktiklari güzel anilar icin cok tsk ediyoruz,mekanlari cennet olsun,nur icinde yatsinlar Insallah. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
besat ertas müzikleri cok güzel birde mahsuni serif müzikleri güzel bu insanlar cok eskiler ve insanin yüreginde anilar var sarkilar var ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyvallah hüdai aksuyu hic dinlemedim güzel bir parcasini ekleseydin dinlerdikk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
estafurullah bu arada gecmis olsun hangi parcasi güzel hüdayinin ben ekleyim senin icin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maho onu kötü anlamda yazmamistir biraz espiri olsun diye yazdi sanirim...yoksa kötü niyetli degildir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!