|
|
|
türkce_kürtce _türküler sarkilar arabeskler halaylar |
selamlar mehriban ve Türkbase katilimcilari bendende bir parca gerci biraz uzun oldu fakat dinledikce icimdeki bir seyler gelip geciyor ----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm tonican müzik gecek cok cok güzel hele sazi calmasi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr _Zaf rinda na klam. Ma wiyarniya ci wazene. Helal bo tore keke mikail. Ti zaf rinde klameka vane. Venge to zaf weso braym. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can hgldin yükledigin clib ilk dinliyorum ve cok duygulandim sag ol Lê lê rindê lê lê dînê Ez helandim vê evînê Gelek bedew u rind min dîn Ji te xweşiktir tine li dinê Êdi ezê ji vir herim Çav û biryan ji kêra kilkî Esmerê lê yarê çavreşê lê lê yarê Ez nizanim tu çi dixwazî Te ez kirim ta û derzî Şev û rojan li pey te mirim Dîsa jî tu nebîyî razî Tu kafirî nay îmanê Çi bikim dîsa mam bi tenê Ji çavê min wek baranê
Ne hêstir xwîn dibare _________________________ Hey hey güzel, hey hey deli Beni eritti bu aşk Çok güzelsin deli Senden güzeli yoktur dünyada Artık ben buradan gideceğim Gözleri ve kaşları kime sürmeleyeceksin Esmer hey yarim, karagözlü hey hey yarim Bilmiyorum ne istediğini Beni ettin iğne ve iplik Gece ve gündüz arkandan öldüm Yine sen razı olmadın Sen kafirsin imana gelmiyorsun Ne yapayım yine yalnız kaldım Gözümden yağmur gibi
Yaş değil kan damlıyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet can cogu müzikleri güzel ve harika söylüyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elline saglik güzel sarki  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen gittiğin zaman Vücudum eğiliyor, gönlüm ağlıyor Öksüz kalıyorum, sen gönlümün rüyasısın Sen gittiğin zaman Uyanıyorum, yatamıyorum Sen gözümün nurusun Sen gittiğin zaman Kör oluyorum, görmüyorum Sen dilimdeki duamsın Sen gittiğin zaman Lal oluyorum, söyleyemiyorum Sen yaşamımın sebebisin Sen sevdamsın Sen gittiğin zaman Ölüyorum, çabuk gel, çabuk gel, çabuk gel Çabuk gel, sabrım kalmadı Çabuk gel, ömrüm kalmadı Çabuk gel, yüreğim yanıyor Ciğerim eriyor, ömrüm kalmadı, çabuk gel Gözlerim yollarında kaldı Seni beklemekte Seni ümit etmekte Ben ne yapayım Can sensiz olmuyor Yar sensiz olmuyor Gönül sensiz olmuyor yar Çabuk gel, sabrım kalmadı Çabuk gel, ömrüm kalmadı Çabuk gel, yüreğim yanıyor Ciğerim eriyor, ömrüm kalmadı, çabuk gel Sen yoksun, can perişanım Çok halsizim, gönlüm dilsiz Ben ne yapayım, iki gözüm Gönlümün sabrı, ruhum ve canım yar Çabuk gel, sabrım kalmadı Çabuk gel, ömrüm kalmadı Çabuk gel, yüreğim yanıyor Ciğerim eriyor, ömrüm kalmadı, çabuk gel ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can eeee burda bise yok ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen bunumu yüklemek isdedin bumu sarki Elqajiye Elqajiye Wiy lemıne Elqajiye Ererê mawa to zalıma Piyê ta ra ez rajiyo Wiy lemıne derdo derdo Derdê to zerê mı werdo Derd persena derdê sari To se kena persê sari Ererê mı vake bê şime To çaye dina ma re kerde tari Wiy lemıne derdo derdo Derde to zerê mı werdo Qese û Qeyde : Gelêrî ___________________________________________ Elgazi Elgazi Elgazi Vay halime Elgazi Kız senin annen zalimdir Babandan ben razıyım Vay halime derttir derttir Senin derdin içimi yedi Dert sorarsın , yâr derdidir Ne sorarsın elin derdini Kız ben dedim gel gidelim Sen neden dünyamızı kararttın Vay halime derttir derttir Senin derdin içimi yedi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KUL BANA KÜSTÜ Bu esrarı çözemedim bir türlü Ben dikene küstüm gül bana küstü Aslı nedir sezemedim bir türlü Ben Leyla'ya küstüm çöl bana küstü Yakındım dert baştan gitmiyor diye Şu dünyanın yükü bitmiyor diye Ne desem kifayet etmiyor diye Ben kelama küstüm dil bana küstü Dirildim benimi öldürmek için Ağlayan bahtımı güldürmek için Nefsime haddini bildirmek için Ben dünyaya küstüm kul bana küstü ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam sende sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can müzik süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!