|
|
|
türkce_kürtce _türküler sarkilar arabeskler halaylar |
slm canim resimdeki yazi süperrrrrrrrrrrr hemde cok güzel elline yüregine saglik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
79 nolu yazi gercekten cok güzel sag ol canim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saçlarıma rüzgar değdi, Elin gibi elin gibi, Ben o rüzgarı tanırım, Gül kokulu tenin gibi, Sağım yalan solum yalan, Giden yalan dönen yalan, Döndüm baktım dünya yalan, Senin gibi senin gibi , Geldin öldüm güldün öldüm, Elattın uykumu böldün, Ben bülbüldüm sen de güldün, Bakma bana bir el gibi, Bu yol gidip dönülmezmiş, Bu iz tarif edilmezmiş, Varmı yokmu bilinmezmiş, Sezilmezmiş sezilmezmiş, Benim gibi benim gibi, ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanırdım gündüzdü onlarla gece İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıpta gitti dost bildiklerim Nerde o sözlere kandığım günler Her gülen yüzü dost sandığım günler Acıdan kahrolup yandığım günler Terkedipte gitti dost bildiklerim Korkar oldum bana dostum diyenden Varsa var olandan yoksa gidenden Ne onlardan eser kaldı ne benden Beni benden etti dost bildiklerim Meydana cıkalı asıl cehreler Aydınlanmaz oldu artık geceler Yalanlar tükendi düştü maskeler Beni benden etti dost bildiklerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim ben senin insanligini güzel yüregini seviom cok iyi insansin allah hersey güzel gönlüne göre verir allah tum diledigin hersey yerine gelsin cok iyi sadik arkadasin sag ol gülüm canim tskürler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gördüm bismillahirrahmanirrahim yaziyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdemcim nerde ne yaziyor bakiyom bise göremiom ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
müziğin dili ,dini,ırkı olmaz güzel tınısı olan hertürlü müziği dinlerim yeterki kulağıma hoş gelsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim ben sana tskür ederim ve hersey icin sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim benim güzel insan nasilsin iyimisin insahlah iyisindir yükledigin clib cok güzel sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ez Hêsîrê Çavên Te Me Türkçe Çevirisi Gözlerinin esiriyim, Tutuklusuyum. Seni göremediğim vakit yar, O gün ölüyüm. Kim ellerimizi ayırırsa yar, Birbirinden, Evi viran olsun Yas ve gözyaşları dinmesin. Feleğin huzuruna çıkıp Sizi şikayet edeceğiz hainler / zalimler Ellerimizi birbirinden ayırdınız Ne yapacağız artık? Sensiz güzel günler, Bana zindandır. Aşkın okları kalbimde, Filiz vermiştir. Neden aşkın yükü, O kadar ağırdır. Kırdı kollarımı, dizlerimi, Altında kalmışım. Feleğin huzuruna çıkıp Sizi şikayet edeceğiz hainler / zalimler Ellerimizi birbirinden ayırdınız Ne yapacağız artık ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can helal olsun sana katiliyorum ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aydınlık neyin oluyor senin gökyüzü akraban filan mı beni bulur bulmaz gözlerin şimşek çakıyorum yalan mı yüzünde yalazını gezdirdiğin saçlarından tutuşmuş orman mı akla ziyan bir şey elektriğin ayışığı mavisi dudaklarından mı o ışık zenginliği mi giyindiğin uzay tozları mı yıldızlardan mı elime dokunduğu an elin güneşler açıyorum sahi ondan mı aydınlık neyin oluyor senin atilla ilhan ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!