|
|
|
Bomba parca tüm Müzik hayranlarina gelsin :) |

Gün Agardı Bugün De Ne Geldi Ne De Aradı Yanmaya Yandı Ciğerime Sanki Bıçak Saplandı Küskün Müsün Anlamadım Bir Gittin Bir Daha Aramadın Çok Çabuk Gözden Çıkardın Sanma Helaldir Sana Hakkım Gel Gönülsüz De Olsan El Yerine Koysan Ölür Müsün Bir Hatır Sorsan Kork Be Allah'tan Sevsin Bırak Yüreğim Uzaktan Yüksünmem Yanmaktan Nasıl Vicdanın Rahat Kork Be Allah'tan ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sevdimya ve paylasmak istedim patladigi yere kadar patlasin HIT olmasa bile benim favorim coktan oldu iki haftadir youtubede dinleye dinleye ezberledi turkbasede sayemde arkdaslarimda dilime dolanip duruyor ahadan bidaha aciyorum dinlemeye ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya cok güzel hemde  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sushi Teşekkürler bende çok beğendim gunlerdir dinliyorum burda görünce çok sevindim emeğine saglik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fand ich ganz toll  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkez begencegni zaten biliyordum lalalaaaaa gelde bidaha dinleme basdan aliyoruz  KÜSKÜNMÜSÜN ANLAMADIM OFFFFFFFFFFFFFF cok cabuk gözden cikardin ah ahhhhhh gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sözleri süper ya gelde söylemeye baz baz bagirarak ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe aynen geile mucke   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper harika bir parça |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper harika bir parça |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel...ama gururlu insanlarin sarkisi deyil....biri gitmisse arkasindan sessizce aglarim...aglamamda gecer...özlememde...sasirip gelirse eger...Allahtan korkmayip terketmissen...Allahtan korkup yanima gelme derim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aha.... ok tsk fikir paylasimin icin. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bencede harika olmus  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!