|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
Qan qrupu Telqin Sabahim.. sabahin xeyir menim son dawim dogulan gunden menim yoldawim qorxularimdan cixan sirdawim oldu qanima qeltan,gunortan gunortan xeyir yarilan qawim yarimciq qalan menim savawim canimi alan dogma qardawim eridi menim wamim axwamim... axwamin xeyir menim baw dawim boyumu olcen uzun qamiwim apara bilmediyim daw-qawim candan doymayan yawim. Qorxuram... qorxuram atdigim sehv addimlardan kece bilmediyim imtahanlardan sol elime verilen kitablardan qarwidaki sorgu-sualdan qorxuram... qorxuram istiden,yanan alovdan susuzluqdan catlayan dodaqlardan icimde qaynayan duru polatdan yuxarida duran paklardan qorxuram.... bagli agiz hereketsiz ellerden Raqibin verdiyi heqiqetlerden olmuw qardaw cesedini yemekden mendeki mene nese demekden Qorxuram... türkiye türkcesi ile bulamadim sözlerin, ama sanirsam bunu da anliyoruzdur ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
peki eklenen sarki sözünü? ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
ben cogunu anladim, yani kelimeler bizimikisi gibi, eseri ne anlatmaya calsitigini anlamak önemli zaten, ben anladim ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
azerbaycan
bende sasirdim
forum bana özel acilmis kesin nickler silindi, o yüzden konularin cogu yok oldu ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
hüpnoz edici bir eser 
galiba son tasim diyor bende her kelimesini anlamiyorum, azerbaycanca da bazi kelimeler anlamiyorum ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
evet, benimde ilk dinledigimde kulagima takilan burasi oldu
karsi tarafi anlatiyor sanki. ama bir bilene sormak lazim yani azerbaycanca bilen birine ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
yorumlari okudum da, sarkinin sözünü kim yazdigini bilmiyormus biri, ama beste kazim koyuncunun mus,
bak eklim kazim koyuncunun eserini, aynisi
ama azerbaycanda söylenen daha bir hüpnoz edici 
----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
burdaki sözler buymus türkcesi
Domivamis yokuşları çıktım
beş köyüde mısır için dolaştım
sonunda elim boş geri döndüm
bilmiyorum derdim sıkıntım
kaymakamın iki gözü kör olsun
karısıda benim gibi olsun
açlıktan takatsiz kalsın
bilmiyorum derdim sıkıntım
yemek yiyin ekmeğim kalmadı
bir lokmada gözü tım
beş köyüde mısır için dolaştım
birşey bulamadan gine boş döndüm
bilmiyorum derdim sıkıntım ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
zatn ikisi bambaska birsey anlatiyor
misal ölmüs kardes cesedini yemekten diyor bu da giybeti anlatiyormus her giybet eden öbür dünyada yakinin cig etini yiyecekmis
artik ne kadar dogru bilemicem, ama yorumlari okuyorum ayni buranin forumu gibi, her telden birileri var 
bakayim daha neler cikacak yorumlardan ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
yok biktim gözlerim sasi oldu
eser güzel, hem bir hüpnoz etkisi var, hemde diger tarafi düsünmeyi sagliyor 
yapanlardan tanri razi olsun ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
hosuna gitti dimi sarki  sadece kabul etmek istemiyorsun  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
favorilerine ekle, günde iki kez dinle. bunu bir hafta uygula. hicbirseyin kalmaz 
tamam konuyu dagitma  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
sen anlamiyorsun diye konu gereksiz degildir.
----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qan qrupu - Telqin |
olsun sen yinee gereksiz yorumlarinla forumu kirletmer bitte ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!