|
|
|
sizlerlen paylasim dedim suraciktan :) |
katiliyorum sana saydiklarinla haklisin.o kosa kosa eve gitti bilene feierabend yapiyor simdi  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aman aman nazar boncuk takalim hahaha biseycik olmaz korkma ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecmis olsun sana temiz hava cek icine iyi gelir. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aksama hanimi yatiram da, gelem yanina....anlat bana o orucunu bozdurabilecek seyleri cünkü acaip meraklandim ama simdi bak.....gel aksam,geeeeel...gel ! gel aksam,geeeeel...gel !
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu neya böyle ilahimi olur dalga geçergibi ağız yavşalar gibi söylüyor ne yook bu olmamış çılbır aşına dönmüş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalniz buraya ekleyen arkadas in maksati ikilemi belirtip celiskiyi gostermekmis, Belki ne bileyim cocuk donmus monmus tur en iyisi ramazan ramazan kimsenin gunahina girmeyeym,ben... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bayagi istahli oynuyorlar bencede. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bilyiorum bunuda görmüstüm tskler paylasim icin ja ich fands auch net schlecht ondan paylastim ama az önce daha seker birini buldum yesinler bu zilliyi  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee bilirim edirneyi ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
günaydinlar ve slm sana evet haklisin cok güzel bir örnek verdin bülent ablamizla nadir göriyom seni forumda son zamanlarda sanki sevindim gördüm diye tskler yorum icin iyi günler dilerim. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim aynen arkadas sagolasin. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!