|
|
|
Tarkan . . . |
Bu ülkede Sanatci olmak ayricaliktir, bu dogru . . . Fakat STAR olmak daha bir ayricalik olsa gerek . . . . . . . Be vicdansiz, ne okumus ama, hani Sound da ayri bir renk katmis, yane e e e e e . . . .
Sefaniz olmasi dilegimle güzel dostlarima. Efe Kaptan ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Eskilerin ezgilerini yeni nesillerin ses vermesi ayri bir güzellik katiyor be . . . Nostalji gecemdemiyim ne . . . .
Kim derdiki Türkiyeyi gülmekten kirip geciren adamdan . . . böyle bir Alaturka . . .
----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Eyvallah güzel dost . . . Sefan olmasi dilegimle ve yüregimle . . . .
Efe Kaptan ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
slm İki yorumda harika |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Selamlarimla Selin, Dedigim gibi, sanatci ile Star arasindaki farkdir bu . . . Siddetle tavsiye edebilirim birde hic kimseden duyamiyacagin, Sanat Musikisinden . . .Tarkan´dan MAKBER. Sefaniz olmasi dilegimle vede yüregimle . . . ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Selamlarimla Sevva, Sefan olmasi dilegimle vede yüregimle . . . Efe Kaptan ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Neset Ertasa gecmis olsun diyorum bende burdan ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Eyvallah güzel Dost, ancak benim maksadim burada Tarkan reklami yapmak degil di hani . . . Gözden kacsin istemedim, POP benim tarzim degil, ancak yorum bir muhtesem .Varmak istedigim hedef buydu. Yinede paylasimin icin ayrica emegine saglik. Yüregimle güzel dost.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Bir mukabil ayni dileklerimle, Onun bu dünyada bize birakmis oldugu bir derya, anliyana. Zaten insanoglunu gayeside bu olmali degilmi, Su gök kuppede giderken bile bir hos seda birakmak, eyvallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Selam vede Sefan olsun Lafo . . . Bu arada Cem beyi nasil buldun, yada söyle sorayim dinlemismiydin o parcayi. Yüregimle . . . Efe kaptan ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Sefan olsun güzel dost . . . Yüregimle . . . Efe kaptan ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Elbetde reklama gerek duyacak en son kisidir, Tarkan. Ben sadece Sanat Musikisinden sonra Asik Veysel yorumlari yetmedi daha daha simdide Fantazi müzigi yorumu icin eklemisdim. Sanatci ve Stari anlatabilmek adina . . . Eyvallah, Yüregimle . . . Efe kaptan ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Kim gülse sana benziyor Kim ağlasa sana, Kim yürüse sana benziyor Kim dursa sana, Herkes ve her şey seni anlatırken Ah sakalıma düşen aklara sebep Kimse sana benzemiyor Hiç kimse sana ...
Bedirhan Gökçe ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
İki gözü iki çeşme hepimize sesleniyor
deva bul bu derde gel beni kurtar diyor
kanadı kırık kuş gibi garibin içi kan ağlıyor
beni ateşe atmadan önce vicdanına sor diyor
Uyan uyan, uyan uyan
koy elini kalbine geç olmadan
bu yolun sonu yokuştur deme
dağları aşarız eğer inanırsan
Uyan uyan, dostum uyan
bir olur geliriz üstesinden
her şey mümkün eğer inanırsan
Böyle gelmiş böyle gider deyipde sakın aldanma
kim bilir belkide değer sen eniyisi doğrundan cayma
aç gözünü gör de bak a gülüm kendin kandırma
seninde gönlün yanacak hele bir ortak ol da yangına
Uyan uyan, uyan uyan
Uyan uyan, dostum uyan
Yerimiz, yurdumuz, toprağımız yok oluyor ebediyen
evimiz yuvamız biricik ocağımız gidiyor elden
Yerimiz, yurdumuz, toprağımız yok oluyor ebediyen
evimiz yuvamız biricik ocağımız gidiyor elden
Uyan uyan, uyan uyan
Uyan uyan, dostum uyan
her şey mümkün eğer inanırsa
Uyan uyan, dostum uyan
Herşey mümkün eğer inanırsan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
bu tat öyle herkesden alınmaz.bu tat özeldir,herkesinde harcı degildir.
Eyvallah güzel dost, bu güzelliklere layik olan ender insanlardan birisin, sefan olmasi dilegimle vede yüregimle. Efe Kaptan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Selam güzel dostuma . . . O müthis yorum ve bir o kadarda süper sound,You tube´den bir yorum . . . bu kadar olur . . . yane e e e e e . . . .
" Sultan Ahmet'e imam ol, 5 vakit gelmezsem şerefsizim, Sesini duyan müslüman olup camiye koşmazsa 2 kere şerefsizim. " rofl: 
Sefan olmasi dilegim vede yüregimle güzel dostlarima. Efe Kaptan ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tarkan . . . |
Eyvallah güzel dost . . . ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!