|
|
|
Eurovision,$arki yari$masi..? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Isvec in müzigini begenmemisdim acikcasi neyse memo53 kardes birdaha böyle birsey yaparsan haber ver bize ki seni yanliz birakmiyalim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu bildiginize eminim. Almanya ya Sadece türkiyedekiler oy verebiliyor. Türkiyeye ise verilen 8 puani az buldum.Katilin diye uyardim.tel no.su verdim. 14 cente kiyamayanlara ben ne diyeyim.. kari$amam..hakkim degil. 7. bitirdik..yenilmedik ezilmedik dimdik ayaktayiz..5.lik benim tahminimdi..yazik oldu. saygiya layik oldugunuzu yine ispat ettiniz. öteki cano diyenler de" gefällt mir" lerle ugra$sinlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendi capimda,bir müzik yari$masini oyun yari$masini cevirmeye cali$tim. Ba$arili olamadim. Katilan tüm arkada$larim can-i gönülden tsk.ediyorum.. yari$ma sonucunu degerlendirmek icin bir 15 dakika süre rica ediyorum.. Kazanan arkada$i burada tbr.edecegim ve burada aciklayacagim ve ödülünü sayfasina birakacagim. cooook tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saygilar aziz dostum katilimina binlerce tsk.ler. esen kal,iyi pazarlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayni azerbaycan la Türkiyede oldugu gibi.. iyi gözlemlemi$siniz..katiliminiza tsk.ler. Iyi pazarlar dilerim..esen kaliniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wahre freundschaftler "a$kim "diyenlere olmamali. 5 gün sonra yeni "a$kim" diyenleri beklemek olmamali. A$klarina önem verenleri yadirgamiyorum.ama ihtiyaci oldugu zaman arkada$im..canom diyenlere.. yorum bekliyorum diyenleri yok sayanlar,arkada$lik statüsünü hak etmiyorlar.. Hepsini bu gece silecegim.erken dü$tü maskeleri.. Iyik varsiniz..tsk.ler..sizden cok örnel alacak ki$iler var ...ama onlarin derdi ba$kaymi$..leider,malesef.sorry. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm hircin arkada$im.senin ve tüm avrupanin kulak zevkinin ayri olmasi normal. benim listemde 1 no daydi,kazandim sanirim.. yorumuna tsk.ler..selam zu norden.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler ahu hanim.. Ben ne yaptigimi bilecek kapasitede hissediyorum kendimi. saygilarim size. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canimi yakan olmaz ..olamaz..o kadar kimseye baglanmam. sadece hayal kirikligina ugrar ve hedefimi degistiririm.. ilgilenmene tsk.ler.. esen kal arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yari$manin sonucunu yarin aciklayacagim.arkada$larimdan sabir.. benden müsade rica ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin hircin,,, Bana kanka diyenleri ben kanka secmedim..Bana edilen teklifi kabul ettim..iyiki varlar.ail$kanlik oldu..kanka diye yazana ismiyle hitap etmen ayip olurdu.. anladigin gibi yani..iyi pazarlar dilerim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yari$ma kurallari geregi.Kaybettin. can bonomo kazanamadi.7.oldu. ben kazandim.. hediyemi,kimsesizler yurduna ,veya bir yoksun cocuga verin lütfen, Esen kalin..yüreginizdeki güzellikleri koruyun. Saygi ve sevgilerim tanidigimi sandigim ya-mura.. Yorumuna tsk.ler.güzel pazarlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam hircin arkada$im.. Bak arkada$im diyorum,hic alinmiyorsun..Halbuki seni rüyamda bile görmedim..kanka desem ne olur,samimiyet ifade eder.. Bu kadar derine inmene gerek yok.. Sen bildigini yap,ba$kasi da bildigini,sana bunda kötülük olmayacagini izah edenlerede anlayi$ göster. Ele$tiri yapiyorsun,sana yapilanlarada anlayi$ göstermen gerekmezmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!