|
|
|
Eurovision,$arki yari$masi..? |
Ben oyumu Kibris Rum Kesimin den yana kullaniyorum,yedek olarak Norvec... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katilma süresi maalesef bitti.. yinede tsk.ler..Güzel muhabbetler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onlar tüm avrupaya hitap etmek zorunda.. Sadece ki$ilere degil..Yorumunuza tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arnavuttan ilk 10 puanimizi aldik...helal. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardeslerimizdende 12 puan aldik.. azeri irkdaslarimiz 12 puan verdi,. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim 5 imde 3 var
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 te 4 oldu..bin ich ein glück pilz ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
son saniyede ancak bu kadar olur ahu hanim.. onlarca arkada$imdan tahmin degil yorum bile alamadim..ili$kilerimi düzenlemek zorunda kalacagim..Sadece vermek allaha mahsus.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cogu online ler.ve klipler me$gullar.. Her cagriya katilan memoya yapilmamaliydi bu.. Bu arada 5te 2 e dü$tüm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isvec var,azarbeycan var sirbistan ,rusya,arnavutluk. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilk 5 belirlendi.. 1-isvec..tam bildim
2-sirbistan..listemde yoktu-
3-rusya.vardi 4.tahmin etmistim.
4.azebaycan,,listemdeydi
5.arnavutluk listeme almadim..almak istedim..
6. Türkiye 5 . sirada tahmin ettim . az farkla kaybettim. sonuclarin bitmesine az kaldi.. 5 te 2- 6 da 3 üm var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam memo53 kardes gec kaldim ben Eurovisionu izliyordum Ahududu hanim telefonda bana söyledi memo53 kardes Forumda secimleri soruyor.
Aslinda Faforim 1 Rusya 2 Romanya 3 Yunanistan 4 Isvec 5 Türkiye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o da bir ba$ari.. katilimina tsk.ler kankam.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tahminin icin tsk.ler. ama bildigin gibi bu saatten sonra tahmin kabul edemem..uygun olmaz.. gec kaldin arkada$im..teselli armagani istersen hazir.. saygilar..tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm arkada$im.. BU tahminlerle neredeyse beni gececektin. tbr.ler..  iyiki katilmami$sin.. Ben alacagim bu oyunu..Buruk bir kazanma olacak benim icin. tsk.ler . ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12 puan bekledigim almanya oy kullaniyor.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok uyumuyordum Eurovision olacak ben yatacagim hallo  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 defa ben aradim sadece ama sadece 8 puan alabildik.. Lobimiz falan kalmami$..üzüldüm..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Israel 1 puan verse ne olur vermese ne olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umarim ciddi degilsindir.. kelime oyunu yaptiysan kanmi$imdir.. Benim belirttigim saate kadar tahmin vermediysen gecerli degil.. Teselliyi kabul etmemene de üzüldüm..Bir A8 verecektim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!